Тънък Full HD LED телевизор

  Тънък Full HD LED телевизор

  Тънък Full HD LED телевизор

  Споделянето с приятели в Skype™ вече е по-лесно, благодарение на вградената Wi-Fi връзка в Smart Full HD LED телевизора Philips серия 6100. Захранван от системата Pixel Plus HD, насладете се на удивително 3D и цял свят от онлайн съдържание с ясни, наситени детайли. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

6000 series Тънък Full HD LED телевизор

107 см (42"), Full HD светодиоден телевизор, Двуядрен, DVB-T/T2/C 42PFT6109/12 Търсене на подобни продукти

Тънък Full HD LED телевизор

Със Smart TV

 • Wi-Fi Miracast™ – отразете екрана на смартфона си на телевизора

  Отразете това, което виждате на смарт устройството си, и го споделете с приятели и семейство на телевизора. От снимки до видеоклипове, игри и други, отразете всичко от своя смартфон и таблет на големия екран с проста команда.

 • Cloud Explorer и Dropbox™: споделяте директно на големия екран

  Cloud Explorer улеснява споделянето, като ви позволява достъп до профила ви в Dropbox™ чрез телевизора. Лесно извличате и преглеждате всякакво съдържание, което сте съхранили онлайн, на телевизионния си екран. Защо да не споделите радостта? Просто качете и разглеждайте съдържание от споделени профили в Dropbox™ с приятели и членове на семейството в целия свят.

 • Клиент на Multiroom – гледайте телевизия на живо и записи от друг телевизор

  Умножете удоволствието от гледането. Създайте домашна мрежа, която ви позволява да гледате програми където пожелаете, като приемате сигнал от телевизор-сървър Philips на други места в дома си. След свързване можете да извличате телевизия с цифрово излъчване и записи от телевизора-сървър към клиентския, без да прокарвате нови кабели или да давате още пари за няколко абонамента.

 • Фините размери допълват интериора ви

  Фините размери допълват интериора ви

  Телевизорът с тънък профил от Philips изразява позиция с шикозните си, изтънчени размери. В крайна сметка защо телевизорът ви да не може да е толкова красив, колкото и функционален?

 • Свръхтънката рамка ви дава повече картина, която да обичате

  Свръхтънката рамка ви дава повече картина, която да обичате

  Традиционните телевизори имат рамка, която се увива около телевизора като рамка на картина. Нашата свръхтънка рамка е съвременна и тънка, за да можете да се наслаждавате на повече картина.

 • 200Hz PMR за плавни движещи се изображения

  200Hz PMR за плавни движещи се изображения

  Нищо не може да се сравни с прилива на адреналин от игрите, спортните събития с бързи движения или екшън филмите. Ето защо този телевизор Philips има 200 Hz Perfect Motion Rate; за да се наслаждавате на плавно движещи се изображения. Защото дори пулсът ви може да подскача, изображението, което гледате, не би трябвало.

 • 3D реалистично ви отвежда на места, където не сте били преди

  3D реалистично ви отвежда на места, където не сте били преди

  Наслаждавайте се на часове комфортно гледане с пасивната 3D технология, която ви осигурява висококачествено 3D. Конвертирайте всяко 2D съдържание в живо и безупречно 3D. Стилните и леки 3D очила са удобни за носене и не се нуждаят от батерии.

 • Smart TV: цял нов свят за изследване

  Smart TV: цял нов свят за изследване

  Открийте по-интелигентно изживяване, което се намира отвъд традиционната телевизия. Наемайте и гледайте поточно филми, видеоклипове или игри от онлайн видео магазини. Гледайте catch-up TV от любимите си канали и се наслаждавайте на растяща селекция от онлайн приложения като Youtube. Свържете се със семейството и приятелите чрез Skype™, Facebook и Twitter.

 • Приложение MyRemote: по-интелигентният начин да взаимодействате с телевизора си

  Приложение MyRemote: по-интелигентният начин да взаимодействате с телевизора си

  Управлявайте телевизора си Philips директно от смарт устройство. С приложението MyRemote никога не е било по-лесно да споделяте съдържание от своето смарт устройство на телевизора (SimplyShare) или да сте информирани, благодарение на Справочника за телевизионните програми.

 • Skype™ събира хората заедно (опционална камера)

  Skype™ събира хората заедно (опционална камера)

  Добавете ново измерение към разговорите си и споделяйте преживявания с хората, които са важни за вас, където и да са те. Със Skype™ на вашия телевизор можете да извършвате гласови и видео повиквания, когато сте у дома. Просто включете в телевизора предлаганата отделно камера за телевизор Philips (PTA317) и се наслаждавайте на отлично качество на картината и звука, удобно разположени на дивана си.

 • Pixel Plus HD за красиви изображения, които ще обикнете

  Нищо не може да се сравни с това да се отпуснете, за да гледате любим филм или документален материал. И дали ще извличате поточно онлайн или гледате DVD, Philips Pixel Plus HD Engine представя по-реалистична картина, благодарение на по-яркото бяло и по-черното черно.

 • Full HD LED телевизор – превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Качеството на картината има значение. Обикновените HD телевизори представят добро качество, но вие очаквате повече. Представете си отчетлив детайл, съчетан с висока яркост, невероятен контраст и реалистични цветове за картина, която изглежда като истинска.

Вижте всички спецификации
 • Предлагането на приложението MyRemote и свързаните с него функции зависи от модела телевизор и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TV.
 • За приложенията на Smart TV, посетете www.philips.com/TV, за да откриете кои услуги се предлагат във вашата страна
 • Предлагането на Cloud TV зависи от наличието му в страната и нормативните уредби
 • Съвместимостта зависи от сертификацията по Wi-Fi Miracast и Android 4.2 и следващи версии. За повече информация вижте документацията на вашето устройство.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Камерата за телевизор Philips (PTA317) се продава отделно.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува