LCD телевизор

  LCD телевизор

  Прекарайте една вълнуваща филмова вечер

  Подарете си една вълнуваща филмова вечер. Насладете се на филмите в собствения си хол с Pixel Precise HD и обгръщащата мощ на Ambilight. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LCD телевизор

107 см (42"), Full HD 1080p, цифров телевизор 42PFL8404H/12 Търсене на подобни продукти

Прекарайте една вълнуваща филмова вечер

с Ambilight

 • Ambilight Spectra подобрява усещането при гледане

  Ambilight Spectra подобрява усещането при гледане

  Добавете ново измерение към вашето зрително възприятие с Ambilight Spectra. Тази патентована технология на Philips уголемява екрана, като излъчва осветление от гърба на екрана върху околната стена. Ambilight регулира автоматично цвета и яркостта на светлината, окръжаваща телевизора, така че да съответстват на картината, като създава потапящо зрително изживяване. С Ambilight Spectra филмите наистина оживяват!

 • Pixel Precise HD за изключително резки и ясни картини

  Pixel Precise HD за изключително резки и ясни картини

  Pixel Precise HD е изградена върху основата на награждаваната технология Pixel Plus. Тя издига качеството на картината до следващото ниво, с 4 милиарда цвята с HD Natural Motion, водещи до плавно движение и изключителна рязкост на всичките ви филми. Благодарение на Pixel Precise 100Hz LCD вие купувате най-бързия в своята категория LCD телевизор с 3 милисекунди реакция, което води до превъзходна рязкост на всичките ви филми и спортни събития.

 • Full HD LCD дисплей с разделителна способност 1920x1080p

  Full HD LCD дисплей с разделителна способност 1920x1080p

  Екранът с истинска HD (висока резолюция) предлага широкоекранна разделителна способност 1920x1080p. Това е най-високата разделителна способност на излъчена HD картина за възможно най-високото качество. Той е напълно пригоден за бъдещето, тъй като поддържа сигнали 1080p от всякакви източници, вкл. най-новите игрови конзоли с Blu-ray и HD устройства. Обработката на сигнала е значително обновена, за да поддържа сигнали с по-високо качество и разделителна способност. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове.

 • Philips Net TV за популярни онлайн услуги на вашия телевизор

  Philips Net TV за популярни онлайн услуги на вашия телевизор

  Изпитайте богата селекция от онлайн услуги с Philips Net TV. Наслаждавайте се на филми, снимки, любопитна информация и друго интернет съдържание директно на телевизора си, когато поискате. Просто свържете телевизора си директно към домашната мрежа през Ethernet връзката, навигирайте и избирайте какво да гледате с дистанционното управление. Менюто на Philips ви дава достъп до популярни услуги на Net TV, пригодени за екрана на вашия телевизор. Освен това, чрез сертифицираната по DLNA компютърна мрежа можете да гледате видеофилми или снимки, съхранявани на компютъра, като използвате дистанционното управление.

 • Изпълнение при 100Hz LCD, 3 мс, за превъзходна рязкост на движенията

  Изпълнение при 100Hz LCD, 3 мс, за превъзходна рязкост на движенията

  100Hz Clear LCD създава изключителна рязкост на движенията за ясни и живи образи дори и при бърза смяна на образа на екрана. Включването на двойна честота на кадрите работи с високата скорост на обновяване 100 Hz. Това повишава рязкостта при възпроизвеждане на движения над два пъти спрямо обикновен LCD, което дава изпълнение с време на отговор 3 милисекунди (измерено във възприемана ширина на размазани ръбове - BEW). Тази уникална технология на Philips издига рязкостта на движенията на LCD изображенията до ненадминато ниво.

 • 2x10 W с Incredible Surround

  Система с невидим звук, която идеално се слива с дизайна на шкафа. Incredible Surround ви позволява да изпитате общия обемен звук в по-голяма дълбочина и ширина на звука. Това ви дава ясна и пространствена постановка на звука, в допълнение към богатото зрително изживяване.

 • Гледайте богат избор от уеб видео от YouTube и други

  Net TV ви дава богата селекция от видеоклипове от YouTube и други уеб сайтове за видео. Видеоклиповете са пригодени към вашия телевизионен екран, като ви позволяват да се облегнете и се наслаждавате на онлайн видео с оптимално качество.

 • DLNA PC мрежова връзка за гледане на видеофилми от вашия компютър

  DLNA PC мрежовата връзка ви позволява да гледате видеофилми и снимки и да слушате музика от компютъра си

 • Приемане на MPEG4 HDTV през DVB-T и DVB-C тунер с CI+*

  HDTV ви позволява да гледате телевизия с най-доброто възможно качество на картина и звук, без допълнителна цифрова приставка. Благодарение на вградения тунер, който поддържа DVB-ефирни и DVB-кабелни сигнали за формати MPEG-2 и MPEG-4, вие приемате телевизионни програми с висока детайлност при изключително качество. Освен това, с Common Interface Plus (CI+) вие се възползвате от първокласното съдържание с висока детайлност направо на телевизора.

Вижте всички спецификации
 • DVB-T - поддържа се само в определени страни
 • DVB-C само в определени страни и за избрани оператори. Най-актуална информация има на табелката с данни на телевизора.
 • Предлаганите услуги за Net TV зависят от страната и са предмет на условията на ползване.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува