Full HD светодиоден телевизор

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/42pfh5609_88/42pfh5609_88_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Full HD светодиоден телевизор

  Full HD светодиоден телевизор

  Дизайн, който е повече от външност: LED телевизор Philips серия 5609 Smart Full HD. Започваме със системата Pixel Plus HD за отчетливи, ясни изображения; след това добавяме дизайн без рамка, за да пренесем удоволствието ви от гледането на едно ново ниво. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

5000 series Full HD светодиоден телевизор

107 см (42"), Full HD светодиоден телевизор, Двуядрен, DVB-T/C 42PFH5609/88 Търсене на подобни продукти

Full HD светодиоден телевизор

Със Smart TV

 • Wi-Fi Miracast™ – отразете екрана на смартфона си на телевизора

  Отразете това, което виждате на смарт устройството си, и го споделете с приятели и семейство на телевизора. От снимки до видеоклипове, игри и други, отразете всичко от своя смартфон и таблет на големия екран с проста команда.

 • Cloud Explorer и Dropbox™: споделяте директно на големия екран

  Cloud Explorer улеснява споделянето, като ви позволява достъп до профила ви в Dropbox™ чрез телевизора. Лесно извличате и преглеждате всякакво съдържание, което сте съхранили онлайн, на телевизионния си екран. Защо да не споделите радостта? Просто качете и разглеждайте съдържание от споделени профили в Dropbox™ с приятели и членове на семейството в целия свят.

 • Клиент на Multiroom – гледайте телевизия на живо и записи от друг телевизор

  Умножете удоволствието от гледането. Създайте домашна мрежа, която ви позволява да гледате програми където пожелаете, като приемате сигнал от телевизор-сървър Philips на други места в дома си. След свързване можете да извличате телевизия с цифрово излъчване и записи от телевизора-сървър към клиентския, без да прокарвате нови кабели или да давате още пари за няколко абонамента.

 • 200Hz PMR за плавни движещи се изображения

  200Hz PMR за плавни движещи се изображения

  Нищо не може да се сравни с прилива на адреналин от игрите, спортните събития с бързи движения или екшън филмите. Ето защо този телевизор Philips има 200 Hz Perfect Motion Rate; за да се наслаждавате на плавно движещи се изображения. Защото дори пулсът ви може да подскача, изображението, което гледате, не би трябвало.

 • Smart TV: цял нов свят за изследване

  Smart TV: цял нов свят за изследване

  Открийте по-интелигентно изживяване, което се намира отвъд традиционната телевизия. Наемайте и гледайте поточно филми, видеоклипове или игри от онлайн видео магазини. Гледайте телевизия на запис от любимите си канали и се наслаждавайте на растяща селекция от онлайн приложения като Youtube.

 • Приложение MyRemote: по-интелигентният начин да взаимодействате с телевизора си

  Приложение MyRemote: по-интелигентният начин да взаимодействате с телевизора си

  Управлявайте телевизора си Philips директно от смарт устройство. С приложението MyRemote никога не е било по-лесно да споделяте съдържание от своето смарт устройство на телевизора (SimplyShare) или да сте информирани, благодарение на Справочника за телевизионните програми.

 • Skype™ свързва хората (камерата е допълнителна)

  Skype™ свързва хората (камерата е допълнителна)

  Добавете ново измерение към разговорите си и споделяйте преживявания с хората, които са важни за вас, където и да са те. Със Skype™ на вашия телевизор можете да извършвате гласови и видео повиквания, когато сте у дома. Просто включете в телевизора предлаганата отделно камера за телевизор Philips (PTA317) и се наслаждавайте на отлично качество на картината и звука, удобно разположени на дивана си.

 • Дизайн без рамка: това означава повече телевизия, на която да се радвате

  Шикозен. Минималистичен. Дискретен. Нашият ръб без рамка е красиво изработен от висококачествено стъкло и завършен с изключително тънка алуминиева облицовка; за минимална рамка и максимално гледане.

 • Дизайнът на отворената стойка създава лек, реещ се ефект

  Телевизор с модерни, изискани линии заслужава стойка, която го разграничава от останалите. Ето защо дизайнерите от Philips създадоха тази уникална, отворена стойка, за да се интегрира красиво с вашия декор.

 • Pixel Plus HD за красиви изображения, които ще обикнете

  Нищо не може да се сравни с това да се отпуснете, за да гледате любим филм или документален материал. И дали ще извличате поточно онлайн или гледате DVD, Philips Pixel Plus HD Engine представя по-реалистична картина, благодарение на по-яркото бяло и по-черното черно.

 • Full HD LED телевизор – превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Качеството на картината има значение. Обикновените HD телевизори представят добро качество, но вие очаквате повече. Представете си отчетлив детайл, съчетан с висока яркост, невероятен контраст и реалистични цветове за картина, която изглежда като истинска.

Вижте всички спецификации
 • Предлагането на приложението MyRemote и свързаните с него функции зависи от модела телевизор и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TV.
 • За приложенията на Smart TV, посетете www.philips.com/TV, за да откриете кои услуги се предлагат във вашата страна
 • Предлагането на Cloud TV зависи от наличието му в страната и нормативните уредби
 • Съвместимостта зависи от сертификацията по Wi-Fi Miracast и Android 4.2 и следващи версии. За повече информация вижте документацията на вашето устройство.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Камерата за телевизор Philips (PTA317) се продава отделно.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува