Професионален LCD телевизор

  Професионален LCD телевизор

  Последната дума в интерактивната телевизия за хотели

  Този стилен и енергийно ефективен телевизор за хотели с вграден слот за SmartCard е нашето най-добро решение за защитена срещу вмешателства интерактивност. Гостите ви ще се насладят на превъзходно изживяване при гледане, допълнено по желание с музика в банята и специално подготвено приветствие. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Последната дума в интерактивната телевизия за хотели

LCD телевизор Philips със слот SmartCard

 • Pixel Plus HD за по-добри детайли, дълбочина и яснота

  Pixel Plus HD за по-добри детайли, дълбочина и яснота

  Pixel Plus HD е технология за обработка на картината, която дава възможност зрителите да виждат живо, естествено и реалистично съдържание. Резултатът е идеално рязка картина с невероятна детайлност и дълбочина - от всеки HD източник.

 • Дистанционно надстройване на софтуера

  Софтуерът на телевизора, поддържащ специалните функции за хотели, може да се надстройва дистанционно през сертифициран системен оператор.

 • Защитен срещу вмешателства SmartCard слот

  Вграденият слот за карти SmartCard дава възможност други производители да увеличават функционалността на телевизора чрез картови приложения, без нужда от допълнителни приставки и външни кабели. Телевизорът може да се свързва и към външни декодери и приставки set-top box на всички основни оператори на интерактивни системи през интерфейсите за управление SerialXpress (поддържащ протоколи UART и RS232) и SmartPlug.

 • Приветствие на екрана на дисплея

  На екрана се появява приветствие при всяко включване на телевизора.

 • Безжичен SmartLoader за бързо клониране

  Дава възможност да се копират лесно и безжично всички настройки от програмирането на един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Изводи за външни тонколони и допълнително захранване

  Телевизорът е снабден със звуков съединител с усилване за лесно инсталиране на външни високоговорители (например в банята), което премахва необходимостта от инвестиране в допълнително оборудване. Допълнителното вградено захранване елиминира необходимостта от отделно захранване за интерактивна система. В случай на автономно използване допълнителното захранване може да бъде изключено с цел пестене на енергия.

 • Заключване на менюто за инсталиране

  Предотвратява неразрешения достъп до настройките за инсталиране и конфигуриране, за да се осигури максимално удобство за гостите и да се избегнат излишни усилия за препрограмиране.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Силата на фоновото осветление може да бъде регулирана и предварително настроена системно с цел снижаване на мощността на потребление с до 50%, което значително намалява разходите.

 • Екологичен дизайн и корпус със забавители на пламък

  Устойчивостта е неделима част от начина, по който работи Philips. Телевизорите Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към минимизиране на вредното въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра пригодност за рециклиране. Телевизорите Philips са със специален корпус със забавители на пламък. Независимите изпитания, проведени от противопожарните служби, показват, че докато обикновено телевизорите могат и да усилят един домашен пожар, причинен от външен източник, телевизорите Philips не разгарят пожара.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува