1

Xenon WhiteVision gen2

Ксенонова крушка за автомобилни фарове

  -{discount-percentage}%

  Xenon WhiteVision gen2

  Ксенонова крушка за автомобилни фарове

  Чиста и ярка бяла светлина побеждава тъмнината

  Лампите Philips Xenon WhiteVision gen2 придават наситен бял вид на автомобила и осигуряват по-ярка и равномерна бяла светлина на пътя. Идеалният избор за ксенонови предни фарове, които да отговарят по вид на светодиодни светлини. Вижте всички предимства

 • Чиста и ярка бяла светлина побеждава тъмнината

  Play Pause

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Чиста и ярка бяла светлина побеждава тъмнината

Лампите Philips Xenon WhiteVision gen2 придават наситен бял вид на автомобила и осигуряват по-ярка и равномерна бяла светлина на пътя. Идеалният избор за ксенонови предни фарове, които да отговарят по вид на светодиодни светлини. Вижте всички предимства

Xenon WhiteVision gen2 Ксенонова крушка за автомобилни фарове

Тип крушка: D3S, Опаковка: 1, 42 V, 35 W 42403WHV2S1 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

Чиста и ярка бяла светлина побеждава тъмнината

Интензивната по-бяла светлина подобрява концентрацията на шофьора

Съвършено бял ефект, който да допълва светодиодните светлини на вашия автомобил

Фаровете Philips Xenon WhiteVision gen2 са перфектният избор за шофьори, които искат ярки бели светлини, подобни на светодиодните. Със същата цветова температура като светодиодните светлини, Xenon WhiteVision gen2 е най-доброто надграждане за вашите ксенонови фарове.

Отчетлив, чисто бял лъч прорязва мрака

С цветова температура от до 5000 келвина крушките Philips Xenon WhiteVision осветяват пътя пред вас с чист, ярък бял лъч, който прерязва мрака. Вместо да се напрягате да виждате пътя пред себе си, вие ще се наслаждавате на по-безопасно и вълнуващо шофиране. С автомобилните светлини на Philips шофирането през нощта вече няма да ви ограничава.

По-добър контраст за подобрена видимост и по-безопасно шофиране

Жизненоважно е да можете бързо да забелязвате и идентифицирате пътната маркировка и знаците при шофиране в тъмното. С крушките Xenon WhiteVision получавате интензивна и еднородна бяла светлина. В съчетание с високата цветова температура, фаровете предоставят по-силен контраст и по-добри отражения в предметите и знаците. Ще се насладите на по-приятно и по-безопасно шофиране. Факт е, че много пътно-транспортни инциденти се причиняват от преуморени шофьори, губещи концентрация. Тази по-бяла светлина ви помага да запазите концентрация и да сте нащрек при шофиране през нощта.

По-мощен лъч светлина за подобрена видимост

Този мощен бял фар ви дава по-интензивна светлина. Philips WhiteVision gen2 включва мощна светлина, създаваща до 120% повече видимост в сравнение със законовите минимални стандарти. Подобрената светлина подобрява видимостта ви за по-добър контрол над автомобила.

Интензивна бяла светлина, 100% одобрена за пътната мрежа

Въпреки че по-ярката светлина ви помага да виждате по-добре, ако тя заслепява насрещно движещите се, пътят не е безопасен за вас. Сертифицираната по ЕСЕ Xenon WhiteVision gen2 дава одобрена за пътната мрежа интензивна бяла светлина с цвят на фара, който е хармонизиран със светодиодните светлини. Получаващата се светлина предлага отлична видимост за по-безопасно шофиране без дразнене на другите шофьори.

Philips е предпочитаният избор на всички основни производители на автомобили

Philips е известна с най-технологично напредналите решения за автомобилни светлини, включващи иновации, които са довели до нови стандарти при модерните автомобили. Една от две коли в Европа е оборудвана със светлини на Philips – предпочитан избор за производителите на автомобили.

Лампите за автомобили на Philips са много устойчиви

UV кварцовото стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и силно устойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира опасността от ранна повреда. Способни да издържат на сериозен термален шок, автомобилните фарове на Philips от UV кварцово стъкло позволяват повече налягане във фара, което може да генерира по-мощна светлина и да подобри видимостта при шофиране. В комбинация със специалната технология с анти-UV покритие за защита на фаровете от вредни ултравиолетови лъчи, вие можете да сте сигурни, че тези фарове ще траят дълго.

Налични в най-разпространените видове ксенонови лампи: D1S, D2S, D2R и D3S

За да разберете кои светлини Xenon WhiteVision gen2 са подходящи за автомобила ви, отидете на сайта www.philips.com/automotive

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува