Окачено осветление

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/422593816/422593816_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Окачено осветление

  Изживейте момента с радост

  Наслаждавайте се на красивите заоблени форми в меко бежово. Това висящо осветително тяло от висококачествен метал внася елегантност в дома ви. Тя създава задушевна атмосфера и озарява дома ви със светлина. Просто включете светлината и създайте атмосфера за задушевни срещи. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изживейте момента с радост

Съвременно осветление за съвременния живот

 • Дифузна топла бяла светлина

  Дифузна топла бяла светлина

  Това осветително тяло използва най-новата енергоспестяваща технология на Philips, осигурявайки изобилна и естествена топла бяла светлина. Неговата дифузна светлина ще освети стаята ви в топло бяло, позволявайки ви да съчетаете функционалността с грижата за околната среда. Дифузната светлина е идеална за общо осветяване.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Вечни материали

  Използваните метал и стъкло придават неутрален и елегантен вид на вашия дом. Солидните и семпли материали са привлекателни за съвременния вкус.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува