Lirio

Lirio

Окачено осветление

  Lirio

  Окачено осветление

  Създавайте светлина, контролирайте сянката

  Quadratus. 60-те се завръщат с истински замах. Докато се рее над хромираната основа, ръчно изработеният абажур в черно е източник на ненатрапчива, атмосферна светлина. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Създавайте светлина, контролирайте сянката

 • Опростена конструкция с изразителни очертания

  Дали светлината е повече от просто функционално решение на проблема с тъмнината? Lirio от Philips отговаря на този въпрос по безкомпромисен и провокативен начин с дизайни, които ви вдъхновяват да създавате светлина и да контролирате сянката.

 • Уникален вид и усещане, за да осветите дома си

  Уникалният вид и усещане на осветителните тела Lirio от Philips създават светлина и атмосфера в дома ви. Поглезете се със знаков предмет, който да допълни идентичността ви и стила на вашия дом.

 • Материали като произведение на изкуството и изключително качество

  Най-актуалните технологии в комбинация с усъвършенствани техники на качествената изработка в богата, балансирана гама от действително неочаквани и привлекателни осветителни решения: Lirio от Philips е толкова уникална, колкото и изтънчена.

 • Комплектът включва крушка(и) Philips

  Тази лампа се предлага в комплект с крушка(и) Philips, за да получите най-качественото осветление и светлинните ефекти, които подхождат на лампата.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува