Smart LED телевизор

  Smart LED телевизор

  Подобрена, жива и ясна картина

  Тънките LED телевизори от серията 8000 съчетават печелещата награди технология Perfect Pixel HD Engine, Ambilight и 3D Max, за наистина поглъщащо филмово изживяване. Споделете и обогатете това изживяване - Smart TV поставя вашия хол в центъра на онлайн света. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Подобрена, жива и ясна картина

с Ambilight и Smart TV

 • Ambilight Spectra 2 подсилва изживяването при гледане

  Ambilight Spectra 2 подсилва изживяването при гледане

  Добавете ново измерение към зрителното си изживяване с Ambilight Spectra 2. Тази патентована технология на Philips уголемява екрана, като излъчва отзад от двете страни светлина, която се проектира върху околната стена. Ambilight регулира автоматично цвета и яркостта на светлината, за да съответстват на картината на екрана. Благодарение на функцията за адаптиране към стена цветът на светлината е идеален, какъвто и да е цветът на стената ви.

 • 3D Max за наистина поглъщащо Full HD 3D изживяване

  3D Max за наистина поглъщащо Full HD 3D изживяване

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол с 3D Max. Съчетанието от бърз дисплей и активни 3D очила внася действителна, реалистична дълбочина при пълна висока детайлност. Сега цялото 2D съдържание може да се гледа в 3D и дори можете да контролирате дълбочината на 3D така, както ви харесва. Вашият телевизор е готов за 3D Max изживяване – чрез добавяне на 3D Max очила.

 • Превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Най-авангардната технология на светодиодна подсветка в този Full HD светодиоден телевизор съчетава красивата минималистична конструкция със зашеметяващо качество на картината и най-ниското потребление на енергия в категорията. Освен това, тя не използва никакви опасни материали. Така със светодиодната подсветка се радвате на ниско потребление на енергия, висока яркост, невероятен контраст, рязкост и живи цветове.

 • 800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) създава изключителна рязкост на движенията за още по-ясни и живи образи при бързи екшъни. Новият стандарт PMR на Philips е качествен показател за зрителния ефект, който е съчетание от най-високата честота на обновяване на екрана, Perfect Natural Motion и уникалния алгоритъм за обработка - за несравнима рязкост на движенията.

 • 28 W SoundStage за динамичен, мощен звук от ултратънък телевизор

  28 W SoundStage за динамичен, мощен звук от ултратънък телевизор

  Philips SoundStage с номинална изходна мощност 28 W предлага много повече динамика и мощ в сравнение с това, което ще чуете от всеки друг LCD телевизор днес. Вече можем да съчетаем ултратънка конструкция на телевизора и мощен звук. В стойката на телевизора има авангардна система високоговорители, която съчетава топли, дълбоки баси с превъзходна чистота. А при монтаж на стена отново се наслаждавате на отличен звук.

 • Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Вземайте филми под наем директно на вашия телевизор от онлайн видео магазините, гледайте "телевизия на запис" от любимите си канали и се забавлявайте с богатата селекция от онлайн приложения с Net TV. Можете също да разглеждате директно в интернет.

 • DLNA за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  DLNA за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  Споделяйте снимки, музика и филми чрез DLNA от вашия телефон, таблет или компютър и се забавлявайте с тях на голям екран.

 • Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора по най-лесния и най-удобен начин. Просто свържете безжична клавиатура или използвайте смартфон или таблет, за да управлявате вашия Smart TV.

 • Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Записвайте цифрови ТВ предавания на живо на USB устройството, свързано към вашия телевизор Philips, или направете пауза в предаването, за да прекъснете и да продължите гледането тогава, когато пожелаете. Използвайте електронния справочник на програмите, за да намерите любимите си програми и лесно да програмирате запис на това, което харесвате. Вече можете да съобразите гледането на телевизия със собствения си начин на живот.

 • Full HD телевизор и Perfect Pixel HD Engine за несравнима чистота

  Изпитайте несравнимата рязкост и чистота с Perfect Pixel HD Engine. Всеки пиксел от картината се оптимизира, за да се съчетае по-добре със заобикалящите го пиксели. Резултатът е уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, естествени движения. Чистите и изключително резки образи се дължат на откриването и намаляването на артефактите и шума в съдържанието от всички източници. Full HD екранът с 1920x1080 пиксела дава прекрасни изображения без трептене и с превъзходна яркост.

 • Вграден Wi-Fi за безжично използване на приложения на Net TV и SimplyShare

  Наслаждавайте се на филми, снимки, развлечения и друго онлайн съдържание направо на телевизора ви по безжичен път. Просто свържете телевизора към домашната безжична мрежа чрез лесния съветник. Преминавайте през приложенията с дистанционното на телевизора и ги избирайте от богатата оферта с приложения.

Вижте всички спецификации
 • 3D телевизията изисква аксесоар PTA516 (активни 3D очила), 3D-съвместимо устройство източник и 3D изходен материал.
 • Игри с двама играчи на 3D Max се поддържат само от следните телевизори с 3D Max: 58pfl9956, 46pfl9706, 37pfl9606, 52pfl9606, 46pfl8686, 40pfl8606, 46pfl8606, _pfl5507 (Eu), _pfl7007 (Eu), _pfl8007 (Eu), _pfl9x07
 • Net TV: Посетете www.philips.com/smarttv, за да откриете услугите, предлагани във вашата страна.
 • Wi-Fi Media connect: Възможно е бързодействието на компютъра и честотната лента на безжичната мрежа да окажат влияние при възпроизвеждането на видео. За информация относно минималните и препоръчителните изисквания към системата, посетете www.philips.com/wifimediaconnect. Съдържанието се показва с леко закъснение от няколко секунди. Може да има леко разминаване между картина и звук.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни
 • Записване на USB само за цифрови канали, включени в Електронния справочник за програми на база на IP на телевизора (може да има ограничения за определени страни и канали), като записите може да са ограничени чрез защита срещу копиране на излъчваното (CI+). Необходима е интернет връзка.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).
 • ISF и IMAGING SCIENCE FOUNDATION са търговски марки, собственост на Isf Research Labs Llc Limited Liability Company
 • Само за 2D игри.
 • Уверете се, че всяка игрова конзола е свързана към HDMI конектора на телевизора.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува