LCD телевизор

  LCD телевизор

  Станете част от действието.

  С най-новия изключително тънък телевизор със светодиодно фоново осветление и Pixel Precise HD от Philips можете да се наслаждавате на удоволствието от филмите вкъщи. Този дисплей с истинска HD 1080p в съчетание със свръхтънък дизайн гарантира, че винаги сте част от действието. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LCD телевизор

102 см (40"), Full HD 1080p, цифров телевизор 40PFL7664H/12 Търсене на подобни продукти

Станете част от действието.

С изключително тънък дизайн и светодиоди

 • Pixel Precise HD със светодиоди за изключителна рязкост и яснота

  Pixel Precise HD със светодиоди за изключителна рязкост и яснота

  Pixel Precise HD със светодиоди надгражда основата, поставена от носителя на награди Pixel Plus, като издига качеството на картината до следващото ниво с 4 трилиона цвята и HD Natural Motion, и придава на всичките ви филми плавно движение и кристална рязкост. Получавате най-бързия 100Hz LCD в категорията си с време за реакция 3 ms. Заедно със светодиодната технология това ви позволява да се наслаждавате на спиращ дъха образ с висока яркост и изключителна рязкост на движението за всичките ви филми и спортни програми.

 • Full HD LCD дисплей с разделителна способност 1920x1080p

  Full HD LCD дисплей с разделителна способност 1920x1080p

  Екранът с истинска HD (висока резолюция) предлага широкоекранна разделителна способност 1920x1080p. Това е най-високата разделителна способност на излъчена HD картина за възможно най-високото качество. Той е напълно пригоден за бъдещето, тъй като поддържа сигнали 1080p от всякакви източници, вкл. най-новите игрови конзоли с Blu-ray и HD устройства. Обработката на сигнала е значително обновена, за да поддържа сигнали с по-високо качество и разделителна способност. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове.

 • Свръхтънък и елегантен телевизор, който пасва идеално на вашия хол

  Свръхтънък и елегантен телевизор, който пасва идеално на вашия хол

  Модерната екранна технология на този 40-инчов телевизор го прави както изключително елегантен, така и изключително тънък. С рамка от само 2,8 см той се побира в компактни пространства, като ви дава по-добро зрително възприятие за същата заемана площ. Изключително тънкият профил от 3,9 см създава минималистичен облик, пасващ добре на всеки интериор. Монтиран на стена или на елегантна стойка. Авангардна технология и спиращ дъха дизайн.

 • Philips Net TV за популярни онлайн услуги на вашия телевизор

  Philips Net TV за популярни онлайн услуги на вашия телевизор

  Изпитайте богата селекция от онлайн услуги с Philips Net TV. Наслаждавайте се на филми, снимки, любопитна информация и друго интернет съдържание директно на телевизора си, когато поискате. Просто свържете телевизора си директно към домашната мрежа през Ethernet връзката, навигирайте и избирайте какво да гледате с дистанционното управление. Менюто на Philips ви дава достъп до популярни услуги на Net TV, пригодени за екрана на вашия телевизор. Освен това, чрез сертифицираната по DLNA компютърна мрежа можете да гледате видеофилми или снимки, съхранявани на компютъра, като използвате дистанционното управление.

 • Изпълнение при 100Hz LCD, 3 мс, за превъзходна рязкост на движенията

  Изпълнение при 100Hz LCD, 3 мс, за превъзходна рязкост на движенията

  100Hz Clear LCD създава изключителна рязкост на движенията за ясни и живи образи дори и при бърза смяна на образа на екрана. Включването на двойна честота на кадрите работи с високата скорост на обновяване 100 Hz. Това повишава рязкостта при възпроизвеждане на движения над два пъти спрямо обикновен LCD, което дава изпълнение с време на отговор 3 милисекунди (измерено във възприемана ширина на размазани ръбове - BEW). Тази уникална технология на Philips издига рязкостта на движенията на LCD изображенията до ненадминато ниво.

 • HD Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD формат

  HD Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD формат

  HD Natural Motion е създадено от Philips, за да намали до минимум ефекта на трепкане, който се появява във филмовите изображения. Алгоритъмът, носител на награди, оценява движението в образа и коригира трепканията както в ефирния, така и в записания филмов материал (например на DVD и Blu-ray дискове). Получените в резултат на това гладко възпроизвеждане на движенето и превъзходна рязкост издигат преживяването при гледане на ново равнище.

 • 40% по-добра енергийна ефективност в сравнение с обикновените плоски телевизори

  40% по-добра енергийна ефективност в сравнение с обикновените плоски телевизори

  40% по-добра енергийна ефективност в сравнение с обикновените плоски телевизори. Използващи най-модерната технология за светодиодно фоново осветление, телевизорите с такова осветление се смятат за по-дълготраен избор с по-дълъг експлоатационен срок и много по-ниско потребление на енергия от плазмените и обикновените LCD телевизори. За разлика от фоновото осветление със CCFL, при производството на светодиодите не се използва живак. Освен това, дизайнът на телевизорите Philips се подобрява поколение след поколение, което води до повишена ефективност в използването на материалите и намалено потребление на енергия без жертване на сигурността и благополучието. Това е добра новина за вас днес и за вашите деца в утрешния ден.

 • DLNA PC мрежова връзка за гледане на видеофилми от вашия компютър

  DLNA PC мрежовата връзка ви позволява да гледате видеофилми и снимки и да слушате музика от компютъра си

Вижте всички спецификации
 • DVB-T MPEG4 само за: Франция, Испания, Дания, Норвегия, Финландия, Швеция. DVB-C MPEG4 само за избрани оператори: Дания, Норвегия, Финландия, Швеция. Най-актуална информация има на табелката с данни на телевизора или от www.philips.com/support под съответния номер на модела.
 • Предлаганите услуги за Net TV зависят от страната и са предмет на условията на ползване.
 • Изисква се допълнителен модул на Philips за DVB-S (част № PFS0001, предлага се само в Германия, Австрия и Швейцария)

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува