Таванно осветление

  Таванно осветление

  Украсете дома си със светлина

  Вдъхновени от творческия подход към формите и тенденциите в обзавеждането на дома, всяка лампа е едно прекрасно творение на дизайна. Имате богата гама за избор на дизайн, пълна с вдъхновяващи идеи за декориране и осветяване на дома.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Украсете дома си със светлина

 • Множество приложения и покрития по ваш вкус

  Множество приложения и покрития по ваш вкус

  Ако обичате да се занимавате с дизайн и да експериментирате с най-новите стилове и разцветки у дома, опитайте с Philips inStyle. Това е гама осветителни тела - висящи, стенни, за таван, за под и настолни, изработени от първокласни материали в различни цветове.

 • Топла бяла светлина

  Топла бяла светлина

  Използва най-новата енергоспестяваща технология в осветлението, за да потопи стаята ви в топла бяла светлина.

 • Дифузна топла бяла светлина

  Дифузна топла бяла светлина

  Това осветително тяло използва най-новата енергоспестяваща технология в осветлението, осигурявайки изобилна и естествена топла бяла светлина. Неговата дифузна светлина ще освети стаята ви в топло бяло, позволявайки ви да съчетаете функционалността с грижата за околната среда. Дифузната светлина е идеална за общо осветяване.

 • Изключително дълъг живот

  Изключително дълъг живот

  Дълъг експлоатационен срок на лампата, до 10 000 часа употреба.

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Тази лампа пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Изразителни и елегантни форми, първокласни материали

  Philips inStyle е проектирано така, че да се впише идеално в най-доброто от всеки интериорен дизайн. С разнообразни приложения и покрития, то се комбинира добре с детайлите като пердета, мебели, цветове на стените и аксесоари и допълва вида, който желаете. Вниманието към детайла и дизайна ви помагат да внесете свой собствен стил в интериора, точно такъв, какъвто желаете. Това означава привлекателен уют и атмосфера, която доставя удоволствие на вас, вашето семейство и приятели.

 • Крушка(и) Philips - включени в комплекта

  Това осветително тяло се предлага в комплект с крушка(и) Philips, за да получите най-доброто качество на осветлението и светлинните ефекти, подхождащо на вашето осветително тяло.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува