Подово осветление

  Подово осветление

  Украсете дома си със светлина

  Вдъхновени от творческия подход към формите и тенденциите в обзавеждането на дома, всяка лампа е едно прекрасно творение на дизайна. Имате богата гама за избор на дизайн, пълна с вдъхновяващи идеи за декориране и осветяване на дома.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Украсете дома си със светлина

 • Множество приложения и покрития по ваш вкус

  Множество приложения и покрития по ваш вкус

  Ако обичате да се занимавате с дизайн и да експериментирате с най-новите стилове и разцветки у дома, опитайте с Philips inStyle. Това е гама осветителни тела - висящи, стенни, за таван, за под и настолни, изработени от първокласни материали в различни цветове.

 • Спестява до 40% енергия

  Спестява до 40% енергия

  Това осветително тяло пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Димер на изделието

  Димер на изделието

  На самото осветително тяло е монтиран димер, който ви позволява просто да регулирате светлината така, както желаете.

 • Изразителни и елегантни форми, първокласни материали

  Philips inStyle е проектирано така, че да се впише идеално в най-доброто от всеки интериорен дизайн. С разнообразни приложения и покрития, то се комбинира добре с детайлите като пердета, мебели, цветове на стените и аксесоари и допълва вида, който желаете. Вниманието към детайла и дизайна ви помагат да внесете свой собствен стил в интериора, точно такъв, какъвто желаете. Това означава привлекателен уют и атмосфера, която доставя удоволствие на вас, вашето семейство и приятели.

 • Крушка(и) Philips - включени в комплекта

  Това осветително тяло се предлага в комплект с крушка(и) Philips, за да получите най-доброто качество на осветлението и светлинните ефекти, подхождащо на вашето осветително тяло.

 • Искрящо от светлина

  Това осветително тяло ви дава ярка светлина, която подчертава детайлите или създава приятна атмосфера в стаята, като заедно с това спестява повече енергия от традиционните халогенни лампи.

 • Живот до 2000 часа

  Лампите Eco-Classic издържат до 2000 часа.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува