широкоекранен телевизор

  широкоекранен телевизор

  Получете повече от гледането

  Този широкоекранен телевизор използва 100 Hz цифрово сканиране и технология Digital Crystal Clear за оптимален контраст, цвят и рязкост на изображението. Звукът с Virtual Dolby Surround придава допълнително измерение към възприемането. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

широкоекранен телевизор

36 инча, 100Hz цифрово сканиране 36PW8719/12 Търсене на подобни продукти

Получете повече от гледането

с Digital Crystal Clear

 • Технологията на кинескопите Real Flat™ прави изображението като живо

  По-плоският кинескоп осигурява по-широк ъгъл на гледане и намалява до минимум отраженията, осигурявайки възможно най-доброто изображение.

 • Digital Crystal Clear осигурява живи изображения като на кино

  Digital Crystal Clear е комплект от нововъведения за картината, който оптимизира цифрово качеството на картината за оптимален контраст, цвят и рязкост. Все едно, че гледате живи изображения като на кино.

 • 100Hz цифрово сканиране води до стабилна и по-спокойна картина

  Обикновените телевизори показват картината, като я обхождат 50 пъти в секунда (50 Hz). Тази честота може да се долови от човешкото око като трептене на картината. Апаратите с честота 100Hz показват картината, като я обхождат 100 пъти в секунда, което премахва трептенето на картината. Цифровото сканиране на Philips удвоява броя на трептенията на редовете и ти прави недоловими. Това води до по-стабилна картина, която не натоварва очите.

 • Звук Virtual Dolby Surround за звучене като в кино

  Virtual Dolby Surround е технология на обработка за подобряване на ефектите на съраунд звук. Тя създава усещането за Dolby Pro Logic без необходимост от допълнителни задни високоговорители. Вие се потапяте напълно в телевизионното си изживяване.

 • Двоен екран за едновременно показване на телетекст и телевизионна картина.

  Двойният екран за видео и телетекст ви дава възможност да извеждате на екрана видео и страници от телетекст от един и същи канал едно до друго на екрана.

 • Телетекстът с двойна страница позволява да се гледат едновременно две страници

  Телетекстът с двойни страници ви позволява да гледате едновременно две страници телетекст една до друга

 • 800 страници телетекст за бърз достъп до текстова информация

  Телетекст е общоприета система, използвана от повечето разпространители. Функцията с 800 страници интелигентен текст ви дава бърз достъп до информация при смяна на страниците.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува