Окачено осветление

  Окачено осветление

  Украсете дома си със светлина

  Спускайки се с телескопичен механизъм от тавана, този бял регулируем полилей Philips myLiving Ely може да се похвали с четири лампи с абажур с равномерно сияние. Обгърнат в никел и разкошен плат, този прекрасен полилей ще придаде класа на всеки хол. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Украсете дома си със светлина

 • Топла бяла светлина

  Топла бяла светлина

  Светлината може да има различна цветна температура, която се посочва в единици, наречени Келвин (K). Лампите с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност създават хладна, по-енергизираща светлина. Тази лампа Philips предлага топла бяла светлина за уютна атмосфера.

 • Винаги в комплект с крушка Philips

  Винаги в комплект с крушка Philips

  В комплекта са включени висококачествените крушки Philips, за да получите най-добрия светлинен ефект.

 • Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Регулирайте интензивността на светлината на това осветително тяло Philips с помощта на ключ за димиране (не е приложен). Така това осветително тяло става идеално за подчертаване на определен детайл или за създаване на атмосфера за всеки повод – от интимната вечеря за двама до купона със семейството и приятелите в дневната.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Тази енергоспестяваща лампа Philips пести енергия в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Лесно регулиране на височината

  Височината на това висящо осветително тяло Philips може да се регулира по всяко време. С телескопичното рамо, което се извива лесно, можете да намалите или увеличите дължината.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува