Oсветление тип Спот

  Oсветление тип Спот

  Украсете дома си със светлина

  Тази сива стенна лампа Philips с формата на куб има изумителен двупосочен светлинен ефект. Тя излъчва топла бяла светлина и има ключ за включване/изключване. Първокласните материали внасят стил във вашия интериор. Разпалете въображението си с най-модерното от съвременния дизайн. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Украсете дома си със светлина

 • Множество приложения и покрития по ваш вкус

  Множество приложения и покрития по ваш вкус

  Ако обичате да се занимавате с дизайн и да експериментирате с най-новите стилове и разцветки у дома, опитайте с Philips InStyle. Това е гама декоративни осветителни тела – висящи, стенни, за таван, за под и настолни, изработени от първокласни материали в различни цветове.

 • Функционално декоративно осветление в съчетание със светлина за ориентиране

  Функционално декоративно осветление в съчетание със светлина за ориентиране

  Тази лампа ви дава гъвкавост да използвате нейната мощна дифузна светлина за общо осветяване, заедно с още една възможност - светлина за ориентиране. Тази функция е възможна благодарение на вградената кутия за превключване.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Ключ за вкл./изкл. на изделието

  Ключ за вкл./изкл. на изделието

  Дискретно интегрираният в продукта бутон позволява лесно включване и изключване на светлината.

 • Изразителни и елегантни форми, първокласни материали

  Осветителните тела Philips InStyle са проектирани така, че да се вписват идеално в най-доброто от интериорния дизайн. С разнообразни приложения и покрития, те се комбинират добре с детайлите като пердета, мебели, цветове на стените и аксесоари и допълват вида, който желаете. Вниманието към детайлите и дизайна ви помага да внесете свой собствен стил в интериора, точно такъв, какъвто желаете. Това означава привлекателен уют и атмосфера, която доставя удоволствие на вас, вашето семейство и приятели.

 • Искрящо от светлина

  Тази енергоспестяваща лампа Philips ви дава ярка светлина, която подчертава детайлите или създава приятна атмосфера в стаята, като при това спестява повече енергия от традиционните халогенни лампи.

 • Изключително дълъг експлоатационен срок на лампите

  В комплекта е включена лампа Philips с изключително дълъг експлоатационен срок, до 1000 часа.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува