Стенно осветление

  Стенно осветление

  Изразете себе си чрез светлина

  Масивен бял куб със заоблени краища, изработен от солиден, чист бял алуминий. В него е поставена екологична халогенна лампа с топла бяла светлина, която може да се нагласи така, че лъчът да пада в желаната посока. Здрав като скала, с достойно за пример качество на светлината.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изразете себе си чрез светлина

светлинни форми, вдъхновени от архитектурния дизайн

 • Димиране за създаване на идеално светлинно обкръжение

  Димиране за създаване на идеално светлинно обкръжение

  Екохалогенните осветителни тела Philips са димируеми и нивото или нюансите на светлината могат да се регулират с ключ за димиране.

 • Ярка висококачествена светлина

  Ярка висококачествена светлина

  Екохалогенните лампи Philips осигуряват ярка светлина, която подчертава детайлите или създава приятна атмосфера в стаята, като заедно с това спестява повече енергия от традиционните халогенни лампи.

 • Спестява до 30% енергия

  Спестява до 30% енергия

  Всяка екохалогенна лампа на Philips пести енергия, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Експлоатационен срок

  Експлоатационен срок

  Животът на екохалогенните лампи е до 2 000 часа.

 • Висококачествени материали

  Висококачествени материали

  Безупречните форми на Arcitone са на равнището на най-взискателните стандарти за професионална изработка, а първокласният вид не се нарушава от нито едно петънце или видимо винтче. Използвани са висококачествени материали, осигуряващи дълъг живот.

 • Насочени източници на светлина

  Насочени източници на светлина

  Като скрити източници на светлина, тези искрящи лампи могат да се насочат в желаната посока за регулиране на светлинните ефекти.

 • Ключ за вкл./изкл. на изделието

  Ключ за вкл./изкл. на изделието

  Дискретно интегрираният в продукта бутон позволява лесно включване и изключване на светлината.

 • Архитектурен стил

  Arcitone внася архитектурен стил в интериора на дома. Със своите елегантни, изчистени форми и ясно очертани линии, това е самото съвършенство на изчистения дизайн. Безупречните форми на Arcitone са на равнището на най-взискателните стандарти за професионална изработка, а първокласният вид не се нарушава от нито едно петънце или видимо винтче.

 • Уникален вид и изпълнение, изчистени линии и изразителни очертания

  Емблематичният вид на Arcitone се вписва идеално в разнообразна съвременна среда, като превръща светлината в основна характеристика на интериора. Изключителните светлинни форми съчетават палитри от богати цветови нюанси, първокласни материали и елегантни проектни решения, които се вписват лесно и хармонично в разнообразни стилни интериори.

 • Светлината подчертава архитектурния стил

  Arcitone разкрива прелестта на светлината, давайки по-добро усещане от домашното осветление и интериора.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува