Full HD светодиоден телевизор

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pht4509_12/32pht4509_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Full HD светодиоден телевизор

  Full HD светодиоден телевизор

  Лесно се свързвате с цял свят от онлайн съдържание и общувате чрез Skype™ с хората, които обичате, благодарение на Smart Full HD LED телевизора Philips серия 4500. Насладете се на изключително ясни, наситени картини от всеки източник, благодарение на нашата система Pixel Plus HD. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

4000 series Full HD светодиоден телевизор

81 см (32"), Full HD светодиоден телевизор, Двуядрен, DVB-T/T2/C 32PHT4509/12 Търсене на подобни продукти

Full HD светодиоден телевизор

Със Smart TV

 • Cloud TV дава на телевизора ви повече канали

  Получете повече от вашия телевизор днес. С помощта на приложението Cloud TV на вашия телевизор ще получите достъп до стотици канали от целия свят. Насладете се на постоянно нарастващата селекция от канали, след което изберете любимите си и ги добавете към личното си Cloud TV табло.

 • Wi-Fi ready: допълнителен адаптер за онлайн свързване

  Допълнителният USB адаптер позволява бързо и лесно свързване към домашната ви мрежа, за да имате достъп до цяла една вселена от съдържание или да споделяте безжично в дома си.

 • Свръхтънката рамка ви дава повече картина, която да обичате

  Свръхтънката рамка ви дава повече картина, която да обичате

  Традиционните телевизори имат рамка, която се увива около телевизора като рамка на картина. Нашата свръхтънка рамка е съвременна и тънка, за да можете да се наслаждавате на повече картина.

 • 200Hz PMR за плавни движещи се изображения

  200Hz PMR за плавни движещи се изображения

  Нищо не може да се сравни с прилива на адреналин от игрите, спортните събития с бързи движения или екшън филмите. Ето защо този телевизор Philips има 200 Hz Perfect Motion Rate; за да се наслаждавате на плавно движещи се изображения. Защото дори пулсът ви може да подскача, изображението, което гледате, не би трябвало.

 • Smart TV: цял нов свят за изследване

  Smart TV: цял нов свят за изследване

  Открийте по-интелигентно изживяване, което се намира отвъд традиционната телевизия. Наемайте и гледайте поточно филми, видеоклипове или игри от онлайн видео магазини. Гледайте catch-up TV от любимите си канали и се наслаждавайте на растяща селекция от онлайн приложения като Youtube. Свържете се със семейството и приятелите чрез Skype™, Facebook и Twitter.

 • Приложение MyRemote: по-интелигентният начин да взаимодействате с телевизора си

  Приложение MyRemote: по-интелигентният начин да взаимодействате с телевизора си

  Управлявайте вашия телевизор Philips директно от вашето Smart устройство. С приложението MyRemote никога не е било толкова лесно да бъдете актуални благодарение на телевизионния справочник за програми.

 • Skype™ събира хората заедно (опционална камера)

  Skype™ събира хората заедно (опционална камера)

  Добавете ново измерение към разговорите си и споделяйте преживявания с хората, които са важни за вас, където и да са те. Със Skype™ на вашия телевизор можете да извършвате гласови и видео повиквания, когато сте у дома. Просто включете в телевизора предлаганата отделно камера за телевизор Philips (PTA317) и се наслаждавайте на отлично качество на картината и звука, удобно разположени на дивана си.

 • Модерният дизайн допълва съвременния интериор

  Проектиран със съвременен вид, за да се впише в интериора ви. Защото телевизорът ви трябва да изглежда еднакво красиво включен и изключен.

 • Pixel Plus HD за красиви изображения, които ще обикнете

  Нищо не може да се сравни с това да се отпуснете, за да гледате любим филм или документален материал. И дали ще извличате поточно онлайн или гледате DVD, Philips Pixel Plus HD Engine представя по-реалистична картина, благодарение на по-яркото бяло и по-черното черно.

 • Full HD LED телевизор – превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Качеството на картината има значение. Обикновените HD телевизори представят добро качество, но вие очаквате повече. Представете си отчетлив детайл, съчетан с висока яркост, невероятен контраст и реалистични цветове за картина, която изглежда като истинска.

Вижте всички спецификации
 • Предлагането на приложението MyRemote и свързаните с него функции зависи от модела телевизор и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TV.
 • За приложенията на Smart TV, посетете www.philips.com/TV, за да откриете кои услуги се предлагат във вашата страна
 • Предлагането на Cloud TV зависи от наличието му в страната и нормативните уредби
 • Съвместимостта зависи от сертификацията по Wi-Fi Miracast и Android 4.2 и следващи версии. За повече информация вижте документацията на вашето устройство.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Камерата за телевизор Philips (PTA317) се продава отделно.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува