LCD телевизор

  LCD телевизор

  Станете част от действието.

  При наличието на изумителните Pixel Precise HD и фантастичен невидим звук можете да се наслаждавате на качествени филми в собствения си хол. Този дисплей с истинска HD 1080p, в съчетание със свръхтънкия дизайн, гарантира, че винаги сте част от екшъна. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LCD телевизор

81 см (32"), Full HD 1080p, цифров телевизор 32PFL7674H/12 Търсене на подобни продукти

Станете част от действието.

С тънък дизайн и невидим звук

 • Pixel Precise HD за изключително резки и ясни картини

  Pixel Precise HD за изключително резки и ясни картини

  Pixel Precise HD е изградена върху основата на награждаваната технология Pixel Plus. Тя издига качеството на картината до следващото ниво, с 4 милиарда цвята с HD Natural Motion, водещи до плавно движение и изключителна рязкост на всичките ви филми. Благодарение на Pixel Precise 100Hz LCD вие купувате най-бързия в своята категория LCD телевизор с 3 милисекунди реакция, което води до превъзходна рязкост на всичките ви филми и спортни събития.

 • Full HD LCD дисплей с разделителна способност 1920x1080p

  Full HD LCD дисплей с разделителна способност 1920x1080p

  Екранът с истинска HD (висока резолюция) предлага широкоекранна разделителна способност 1920x1080p. Това е най-високата разделителна способност на излъчена HD картина за възможно най-високото качество. Той е напълно пригоден за бъдещето, тъй като поддържа сигнали 1080p от всякакви източници, вкл. най-новите игрови конзоли с Blu-ray и HD устройства. Обработката на сигнала е значително обновена, за да поддържа сигнали с по-високо качество и разделителна способност. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове.

 • Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Насладете се на действието без никакво трепкане. Perfect Natural Motion пресмята движението в картината и коригира трепканията както в ефирен, така и в записан филмов материал (включително в 1080p филми и 24p True Cinema на Blu-ray и DVD диск). Резултатът е още по-гладка картина без накъсване на движенията и с превъзходна рязкост. Наслаждавайте се на движещи се образи, които надминават по качеството и киното!

 • Изпълнение при 100Hz LCD, 3 мс, за превъзходна рязкост на движенията

  Изпълнение при 100Hz LCD, 3 мс, за превъзходна рязкост на движенията

  100Hz Clear LCD създава изключителна рязкост на движенията за ясни и живи образи дори и при бърза смяна на образа на екрана. Включването на двойна честота на кадрите работи с високата скорост на обновяване 100 Hz. Това повишава рязкостта при възпроизвеждане на движения над два пъти спрямо обикновен LCD, което дава изпълнение с време на отговор 3 милисекунди (измерено във възприемана ширина на размазани ръбове - BEW). Тази уникална технология на Philips издига рязкостта на движенията на LCD изображенията до ненадминато ниво.

 • USB за фантастично възпроизвеждане на мултимедия

  USB за фантастично възпроизвеждане на мултимедия

  USB съединителят ви дава достъп до JPEG снимки, MP3 музика и видео файлове за повечето USB дискове (USB устройства с памет). Поставете USB устройството в слота отстрани на телевизора и получете достъп до мултимедийно съдържание с лекия за използване екранен браузър на съдържание. Сега можете да гледате и споделяте своите видеофилми, снимки и музика.

 • 2x12 W с BBE за свеж и чист звук

  Звукът с висока разделителна способност BBE е основна технология за подобрение на звука (лицензирана от BBE Sound), която ви дава възможност да слушате истинска реалистична музика и разбираема реч с богат и ясно чуваем глас.

 • 4 HDMI входа с EasyLink за връзка с Full HD

  EasyLink използва стандартния за отрасъла протокол HDMI CEC за споделяне на функциите между свързаните устройства и телевизора. С Easylink е необходимо само едно дистанционно управление за работа с основните функции на телевизора и свързаните устройства. HDMI представлява цифрова RGB връзка от източника към екрана без компресиране с цел максимално качество на картината. HDMI използва защита срещу копиране HDCP. С 3 HDMI входа на гърба и 1 HDMI отстрани на телевизора можете да свързвате няколко източника на HD, например HD цифров декодер (set-top box), Blu-ray плейър и игрова конзола или цифрова камера.

 • Лесно инсталиране и помощ при свързване

  Просто натиснете бутона за началния екран и се радвайте на интуитивно, просто и ясно меню. Менюто леко ви води и ви помага да свържете своите устройства, като цифрова приставка, телевизор или DVD плейър. Край на борбата! С няколко стъпки можете да седнете, да се отпуснете и да се радвате на един добър филм. Освен това, сега сте сигурни, че качеството на звука и картината е оптимизирано, каквото и устройство да използвате. Началното меню ви показва дори и други интересни дейности, които можете да правите и за които може да не сте знаели

 • Приемане на MPEG4 HDTV през DVB-T и DVB-C тунер с CI+*

  HDTV ви позволява да гледате телевизия с най-доброто възможно качество на картина и звук, без допълнителна цифрова приставка. Благодарение на вградения тунер, който поддържа DVB-ефирни и DVB-кабелни сигнали за формати MPEG-2 и MPEG-4, вие приемате телевизионни програми с висока детайлност при изключително качество. Освен това, с Common Interface Plus (CI+) вие се възползвате от първокласното съдържание с висока детайлност направо на телевизора.

Вижте всички спецификации
 • DVB-T - поддържа се само в определени страни
 • DVB-C само в определени страни и за избрани оператори. Най-актуална информация има на табелката с данни на телевизора.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува