цифров широкоекранен плосък телевизор

  цифров широкоекранен плосък телевизор

  Получете повече от гледането

  Наслаждавайте се на върховното въздействие при гледане на този плосък телевизор Philips Cineos с Pixel Plus 2 HD, най-новата LCD технология и стойка за маса. Четецът на цифрови носители по USB ви дава пълен достъп до мултимедийно съдържание. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Cineos цифров широкоекранен плосък телевизор

32 инча, LCD, интегриран цифров 32PF9631D/10 Търсене на подобни продукти

Получете повече от гледането

с Pixel Plus 2 HD

 • Готов за HD и най-високо качество на изобразяване при HDTV сигнали

  Готов за HD и най-високо качество на изобразяване при HDTV сигнали

  Насладете се на изключителното качество на изображението на истинския телевизионен сигнал с висока резолюция и бъдете напълно подготвени за HD източници, като HDTV програми, DVD дискове със син лазер (Blue-ray) или HDVD. Готовността за HD е защитена марка, предлагаща изображение с качество над това на прогресивното сканиране. Тя отговаря на строгите стандарти, наложени от EICTA, за да предложи HD екран, показващ преимуществата на качеството на разделителната способност и изображението на телевизионния сигнал с висока резолюция. Разполага с универсална възможност за свързване както с анологов YPbPr, така и некомпресирана цифрова връзка с DVI или HDMI, като поддържа HDCP. Може да възпроизвежда сигнали 720p и 1080i при 50 и 60 Hz.

 • Pixel Plus 2 HD подобрява детайлите в стандартния телевизор и HDTV

  Pixel Plus 2 HD подобрява детайлите в стандартния телевизор и HDTV

  PixelPlus 2 предлага уникално съчетание от съвършена рязкост, естествени детайли, увеличена дълбочина, живи цветове и естествено движение от телевизионни сигнали - стандартни и с висока разделителна способност, както и от мултимедийни източници. Всеки пиксел от входящата картина се подобрява, за да отговаря по-добре на околните пиксели, което води до по-естествена картина. Артефактите в компресираното мултимедийно съдържание се откриват и понижават, което гарантира, че картината е чиста и с отлична рязкост. Цифровото понижаване на шума гарантира, че картината е с идеална гладкост и с съвършена рязкост.

 • USB съединител за лесно моментално възпроизвеждане на мултимедия

  USB съединител за лесно моментално възпроизвеждане на мултимедия

  USB съединителят позволява достъп до файлове jpg, mp3 и alb за повечето USB памети и повечето цифрови камери (устройство за памет клас USB 1.1). Включете USB съединителя в гнездото отстрани на телевизора и отворете снимките и музикалните си файлове. Така лесно ще гледате и показвате своите снимки и музика.

 • LCD WXGA дисплей с висока разделителна способност, 1366 x 768 пиксела

  Този WXGA дисплей с най-съвременна LCD технология на екрана има подобрена широкоекранна HD разделителна способност от 1366 x 768p пиксела. С нея се получават прекрасни изображения с прогресивно сканиране без трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Това живо и рязко изображение ви доставя повече удоволствие при гледане.

 • Интегриран цифров тунер за приемане на DVB-T

  Интегрираният DVB-T тунер ви позволява да приемате за гледане или запис на наземна цифрова телевизия. Това означава, че не се нуждаете от нито от преобразуващ приемник, нито от допълнителни кабели.

 • Clear LCD екран с 3 мс време за реакция за изключителна рязкост на движенията

  Clear LCD ви дава изключителна рязкост на движенията за отчетлива и реалистична картина дори при бърза смяна на кадрите на екрана. Високата честота на опресняване на сканирането на задното осветяване увеличава рязкостта при възпроизвеждане на движения до ефективно време на реакция от 3 милисекунди (измерено с реакцията при възприеманата ширина на ръбове на размазване на образа, BEW). При това тя осигурява по-висок динамичен контраст и увеличен ъгъл на наблюдаване. Уникалната технология на Philips издига рязкостта на движенията на LCD дисплеите до безпрецедентно равнище, по-добро от всяка друга технология за плоски дисплеи.

 • Virtual Dolby Digital за наистина наистина живо аудио изпълнение

  Virtual Dolby Digital е технология на обработка за подобряване на ефектите на съраунд звук. Тя създава усещането за Dolby Pro Logic без необходимост от допълнителни задни високоговорители. Вие се потапяте напълно в телевизионното си изживяване.

 • Приложена е подходяща стойка с елегантна конструкция

  Към апарата е приложена стойка в подходящ дизайн за монтиране върху маса.

 • Два входа HDMI за изцяло цифрова High Definition връзка

  HDMI представлява цифрова RGB връзка от източника към екрана без компресиране. Чрез премахване на преобразуването в аналогов сигнал тя осигурява абсолютно чисто изображение. Непромененият сигнал намалява трептенето и води до по-чиста картина. HDMI осъществява интелигентно предаване от устройството-източник на изображение с най-високата разделителна способност. HDMI входът е напълно обратно съвместим с DVI източници, като включва и цифров звук. HDMI използва защита срещу копиране HDCP. С два входа HDMI можете да свържете множество източници на HD, например HD цифров декодер (set-top box) или Blu-ray плейър. Телевизорът ви е напълно подготвен за бъдещето.

Вижте всички спецификации
 • DVB-T - поддържа се само в определени страни

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува