Професионален LCD телевизор

  Професионален LCD телевизор

  Най-пълноценното филмово изживяване

  Този стилен телевизор за хотели Ultimate HD предлага цялостно интерактивно цифрово решение с висока детайлност без нужда от декодер. Можете да предоставите на посетителите истинско решение за филми с висока детайлност, придаващо завършен вид на прекарването им в стаята. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Професионален LCD телевизор

32" Ultimate HD, LCD, DVB-T/C MPEG4* 32HFL5870D/10 Търсене на подобни продукти

Най-пълноценното филмово изживяване

LCD телевизор Philips Ultimate HD за хотели

 • Theme TV за лесно откриване на собствените канали на посетителите

  Theme TV за лесно откриване на собствените канали на посетителите

  Theme TV предлага авангарден потребителски интерфейс, предоставящ на посетителите възможността да се придвижват в менюто за посетители, за да намерят канали от своята държава, новини и хотелска информация лесно и без нужда от интерактивна система за забавления.

 • Pixel Plus HD за по-добри детайли, дълбочина и яснота

  Pixel Plus HD за по-добри детайли, дълбочина и яснота

  Pixel Plus HD е технология за обработка на картината, която дава възможност зрителите да виждат живо, естествено и реалистично съдържание. Резултатът е идеално рязка картина с невероятна детайлност и дълбочина - от всеки HD източник.

 • Дисплей HD LCD с разделителна способност 1366x768p

  Този WXGA дисплей с най-съвременна LCD технология на екрана дава на посетителите широкоекранна HD разделителна способност от 1366 x 768p пиксела. С нея се получават прекрасни изображения с прогресивно сканиране без трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Това живо и рязко изображение предоставя на посетителите повече удоволствие при гледане.

 • Защитен срещу вмешателства SmartCard слот

  Вграденият слот за карти SmartCard дава възможност други производители да увеличават функционалността на телевизора чрез картови приложения, без нужда от допълнителни приставки и външни кабели. Телевизорът може да се свързва и към външни декодери и приставки set-top box на всички основни оператори на интерактивни системи през интерфейсите за управление SerialXpress (поддържащ протоколи UART и RS232) и SmartPlug.

 • Дистанционно надстройване на софтуера

  Софтуерът на телевизора, поддържащ специалните функции за хотели, може да се надстройва дистанционно през сертифициран системен оператор.

 • Интегриран дисплей-часовник със сигнал за събуждане и съобщения

  Вграденият дисплей-часовник, който е също и будилник, премахва нуждата и инвестициите в допълнителен часовник с кабели и свързвания в стаята.

 • Съвместим със свързващ панел Philips за използване на устройства на гостите

  Този телевизор работи безпроблемно със свързващи панели на Philips. Гостът може лесно да свързва и показва мултимедия от компютър, MP3 плейър, DVD плейър, видеокамера и разни други устройства. При автоматичното намиране на свързващия панел и телевизора става автоматично превключване към съдържанието от свързаното устройство на потребителя.

 • Решение с цялостна оптимизация на себестойността

  С телевизора за хотели Philips Ultimate HD можете да предоставите на посетителите първокласно съдържание с висока детайлност без нужда от декодер в стаята. Този телевизор ви гарантира решение с цялостна оптимизация на себестойността, тъй като включва всичко, което се изисква за висока детайлност, като приемане на MPEG 4 чрез DVB-T и/или DVB-C тунер със защита на съдържанието.

 • VSecure и VTrack за защита на съдържанието с висока детайлност в хотели

  За да предоставите на посетителите съдържание с висока детайлност, има нужда от строги предпазни мерки за защита на съдържанието от страна на индустрията, която го предоставя. Philips разработи цялостно решение за защита на съдържанието с висока детайлност в хотели, състоящо се от VSecure за защита на съдържанието с висока детайлност и VTrack за обозначаване на съдържанието с висока детайлност.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Силата на фоновото осветление може да бъде регулирана и предварително настроена системно с цел снижаване на мощността на потребление с до 50%, което значително намалява разходите.

 • Екологичен дизайн и корпус със забавители на пламък

  Устойчивостта е неделима част от начина, по който работи Philips. Телевизорите Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към минимизиране на вредното въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра пригодност за рециклиране. Телевизорите Philips са със специален корпус със забавители на пламък. Независимите изпитания, проведени от противопожарните служби, показват, че докато обикновено телевизорите могат и да усилят един домашен пожар, причинен от външен източник, телевизорите Philips не разгарят пожара.

Вижте всички спецификации
 • За информация относно страните-членки в DVB-T се обърнете към вашето лице за контакти с Philips.
 • Обичайната консумирана мощност в режим включено е измерена според IEC62087 Ed 2.
 • Консумацията на енергия годишно е изчислена въз основа на обичайната консумирана мощност по 4 часа на ден, 365 дни в годината.
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува