Професионален LCD телевизор

  Професионален LCD телевизор

  Изключително удобство за гостите с Ambilight

  Изненадайте гостите си с изключително интерактивния телевизор за филми. Уникалният ефект на Ambilight със заобикаляща светлина осигурява на гостите ви ненадминато отморяващо гледане. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Cineos Професионален LCD телевизор

32 инча, LCD, интегриран цифров 32HF9385D/10 Търсене на подобни продукти

Изключително удобство за гостите с Ambilight

цифров интерактивен LCD телевизор

 • 2-каналната активна Ambilight подобрява усещането при гледане

  2-каналната активна Ambilight подобрява усещането при гледане

  Ambilight по впечатляващ начин допринася за общото усещане при гледане, като предлага външно осветление, допълващо цветовете и осветеността на образа върху екрана. Това добавя ново измерение към общото усещане при гледане, като ви потапя напълно в онова, което гледате, като създава атмосфера, стимулира отморяващо гледане и подобрява възприемането на детайлите в картината, контраста и цвета. Ambilight автоматично и независимо адаптира цветовете в съответствие с променящата се на екрана картина.

 • 100Hz Clear LCD за превъзходна рязкост на движенията (3 мс)

  100Hz Clear LCD за превъзходна рязкост на движенията (3 мс)

  100Hz Clear LCD създава изключителна рязкост на движенията за ясни и живи образи дори и при бърза смяна на образа на екрана. Включването на двойна честота на кадрите работи с високата скорост на обновяване 100 Hz. Това повишава рязкостта при възпроизвеждане на движения над два пъти спрямо обикновен LCD, което дава време на отговор 3 милисекунди (измерено във възприемана ширина на размазани ръбове - BEW). Тази уникална технология на Philips издига рязкостта на движенията на LCD изображенията до ненадминато ниво.

 • Вграден DVB-T тунер за цифрова телевизия и радио

  Вграденият DVB-T тунер ви дава възможност да приемате цифрови ефирни телевизионни канали, наред със съществуващите аналогови канали. Също така той позволява гостите да слушат цифрови радиостанции с висококачествен звук без допълнително инвестиране в радиоприемници.

 • Интерфейс за управление Serial Xpress за интерактивни системи

  Телевизорът може да се свързва към външни декодери и цифрови приставки (set-top box) на всички основни оператори на интерактивни системи през интерфейса за управление Serial Xpress (протокол UART).

 • Заключване на менюто за инсталиране

  Предотвратява неразрешения достъп до настройките за инсталиране и конфигуриране, за да се осигури максимално удобство за гостите и да се избегнат излишни усилия за препрограмиране.

 • USB съединител за лесно моментално възпроизвеждане на мултимедия

  Този телевизор Philips позволява на госта да свърже USB устройство за лесно и незабавно изпълнение на мултимедийно съдържание. Поддържаните формати на възпроизвеждане са MP3, слайдшоу файлове (.alb) и JPEG снимки.

 • Шарнирна поставка, защитена от кражба

  Този LCD телевизор е с шарнирна поставка, позволяваща гостите ви да нагласят телевизора така, че да могат да го гледат от всяка точка на стаята. Поставката може да се подсигури към маса или мебел, за да се гарантира допълнително ниво на защита срещу кражба.

 • Клониране на всички настройки през USB за бързо инсталиране

  Дава възможност да се копират лесно и безжично всички програмирани настройки и канали от един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Екологичен дизайн и корпус със забавители на пламък

  Устойчивостта е неделима част от начина, по който работи Philips. Телевизорите Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към минимизиране на вредното въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра пригодност за рециклиране. Телевизорите Philips са със специален корпус със забавители на пламък. Независимите изпитания, проведени от противопожарните служби, показват, че докато обикновено телевизорите могат и да усилят един домашен пожар, причинен от външен източник, телевизорите Philips не разгарят пожара.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува