Таванно осветление

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/322041716/322041716_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Таванно осветление

  Украсете дома си със светлина

  Потопете се в спокойствие и комфорт в банята с този квадрат светлина. Това осветително тяло за таван от матиран хром осигурява ярка енергоспестяваща светлина, идеална за общо осветяване на банята. Изчистена форма и функционалност от една безупречна конструкция. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

InStyle Таванно осветление

Plano, матиран хром 322041716 Търсене на подобни продукти

Украсете дома си със светлина

дизайнерска лампа за осветление за баня

 • IP44, идеално пригодена за банята ви

  IP44, идеално пригодена за банята ви

  Тази лампа за баня Philips е специално проектирана за влажна среда. Тя е преминала щателни изпитвания, гарантиращи нейната водоустойчивост. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Тази лампа е конструирана с IP44: защитена от водни пръски, тя е най-разпространена и идеална за употреба в банята.

 • Лампи с изключително дълъг живот

  Лампи с изключително дълъг живот

  Гамата предлага разнообразни компактни флуоресцентни енергоспестяващи лампи за общо осветление на банята. След като инсталирате лампа за баня InStyle, повече няма да се занимавате със смени или ремонти, а и ще спестите енергия и пари.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Да виждаш добре в банята, това е важно

  Да виждаш добре е важно за добри резултати в огледалото – затова във всяка лампа има висококачествен източник на светлина, която дава увереност при подстригването и бръсненето. Тази гама осветителни тела за баня използва енергоспестяваща технология за качествена светлина, която да осигурява обилно осветяване без силна рязкост.

 • Гама с множество приложения

  Има голям избор от осветителни тела за стена и таван. Колекцията предлага големи тела за таван, които осветяват цялата баня по един комфортен и приятен начин. Освен тях има и тела, които дават ясна и ярка светлина без сянка, за прецизност при задачите пред огледалото, например бръснене, гримиране и поставяне на контактни лещи.

 • Украсете банята си със светлина

  Осветителните тела за баня InStyle украсяват декора на всяка баня със своята стилна и солидна конструкция. Устойчиви на износване първокласни материали, като шлифована стомана, алуминий и стъкло, се допълват от засилено внимание към най-малките детайли, каквито са гладките, закръглени ръбове и шлифовани повърхности без издадени части. Състоят се от гама елементи със съвременен дизайн и елегантни декоративни детайли в ясен и прост стил.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува