Phoenix

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/3115231ph/3115231ph_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Светлина за вашите моменти

  Таванното осветление Philips Hue Phoenix ви осигурява от топла до студена бяла светодиодна светлина, подходяща за димиране, която е в унисон с вашите моменти от ежедневието. Свържете го чрез бриджа на Hue (не е включен) към вашата домашна Wi-Fi мрежа за управление без усилия чрез вашето смарт устройство. Вижте всички предимства

 • Светлина за вашите моменти

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Светлина за вашите моменти

от изгрев до залез

 • 3D текстура за динамичен ефект

  3D текстура за динамичен ефект

  Philips Hue Phoenix има специална 3D текстура, която подобрява вида й и позволява приятно разпръскване на светлината. Повърхността е покрита с шестоъгълна шарка, която улавя и отразява светлината, създавайки динамичен ефект. Ефектът се променя в зависимост от зрителния ъгъл, правейки Philips Hue Phoenix привличаща погледа украса във вашия дом дори и когато светлините са загасени.

 • Отпуснете се, четете, концентрирайте се и се заредете с енергия с рецепти за светлина

  Отпуснете се, четете, концентрирайте се и се заредете с енергия с рецепти за светлина

  Светлината влияе на настроението и поведението ни. Philips Hue може да ви помогне да персонализирате ежедневието си в моменти на които да се насладите. Пропуснете сутрешното си кафе и се пригответе за деня си със студена ярка бяла дневна светлина, която ви помага да заредите с енергия тялото и ума си. Останете фокусирани с деликатно настроената ярка бяла светлина. Или вдигнете краката си и се отпуснете с меко сияеща бяла светлина за перфектен завършек на деня.

 • Димиране без монтаж

  Димиране без монтаж

  Изживейте гарантирано плавно димиране с Philips Hue. Не е прекалено ярко. Не е прекалено тъмно. Просто е идеално. Няма нужда от кабели, електротехник или монтаж

 • Създайте подходящата атмосфера с от топла бяла към студена дневна светлина

  Създайте подходящата атмосфера с от топла бяла към студена дневна светлина

  Създайте правилната атмосфера за всеки един момент и декорирайте дома си с топла до хладна бяла светлина. Насладете се на различни стилове през годината без значение дали е чистата бяла светлина, напомняща Ви за пролетен бриз, топлата бяла светлина на лятното слънце, или студената дневна светлина на зимата. Свържете с бриджа Philips Hue, необходим за тази функционалност.

 • Събуждайте се и заспивайте по естествен начин

  Събуждайте се и заспивайте по естествен начин

  Philips Hue ще Ви помогне да станете от леглото по начина, който Ви харесва, което ще Ви помогне да започнете деня си освежени. Яркостта на светлината се увеличава постепенно, като имитира ефекта на изгрева и Ви помага да се събудите естествено, вместо да ви събуди силният звук на будилника. Започнете деня си по правилния начин. Вечерта успокояваща топла бяла светлина ви помага да отдъхнете, да се отпуснете и да подготвите тялото си за добър нощен сън. Свържете с бриджа Philips Hue, необходим за тази функционалност.

 • Интелигентен контрол – вкъщи и навън

  Интелигентен контрол – вкъщи и навън

  С приложенията Philips Hue iOS и Android вие можете да контролирате вашето осветление дистанционно, където и да се намирате. Проверете дали не сте забравили да изключите осветлението си, преди да напуснете дома си, и ги включете, ако работите до късно. Свържете с бриджа Philips Hue, необходим за тази функционалност.

 • Задайте таймери/аларми за вашето удобство

  Задайте таймери/аларми за вашето удобство

  Philips Hue може да ви накара да се почувствате у дома, дори и да сте извън него, чрез функцията за график в приложението Philips Hue. Задайте осветлението да се включва в предварително зададено време, така че да е включено, когато се прибирате у дома. Дори можете да зададете стаите да се осветяват по различно време. И разбира се, можете да позволите осветлението да се изключва постепенно през нощта, така че никога да не се безпокоите дали сте оставили включени лампи. Свържете с бриджа Philips Hue, необходим за тази функционалност.

 • Управлявайте го по Вашия начин

  Управлявайте го по Вашия начин

  Свържете лампите Philips Hue с моста и започнете да откривате безкрайните възможности. Управлявайте осветлението от Вашия смартфон или таблет чрез приложението Philips Hue или добавете ключове към системата, за да активирате осветлението. Задайте таймери, известия, аларми и други за пълноценно Philips Hue изживяване. Philips Hue работи дори с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home, за да Ви позволи да управлявате осветлението с гласа си.

 • Изисква бридж или ключ

  Изисква бридж или ключ

  Свържете своето осветление Philips Hue с бриджа, за да го управлявате от вашия смартфон или таблет чрез приложението Philips Hue. Или управлявайте своето осветление Philips Hue с ключа за димиране Philips Hue за включване/изключване и функционалност за димиране или за последователно превключване на моделите на осветление.

 • Интензивна светлина

  Висококачествена светлина със силно излъчване, предоставяща ви изобилна бяла светлина за всеки момент или задача.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува