Телевизори

  Получете повече от гледането

  Този телевизор Philips Cineos издига качеството на картината до нови равнища с Pixel Plus и рязкостта на High Definition, с увеличена дълбочина на изображението, истински естествени детайли и брилянтни живи цветове по всяко време и от всякакъв HD източник. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Cineos Телевизори

29 инча, суперплосък, 100Hz цифрово сканиране 29PT9521/12 Търсене на подобни продукти

Получете повече от гледането

с Pixel Plus и готов за HD

 • Технологията на кинескопите Real Flat™ прави изображението като живо

  По-плоският кинескоп осигурява по-широк ъгъл на гледане и намалява до минимум отраженията, осигурявайки възможно най-доброто изображение.

 • Телевизор с висока разд. способност, готов за формати 480p,576p,720p,1080i

  Готовият за HD телевизор ви осигурява по-детайлна и рязка картина в сравнение с масовите съвременни телевизори. Кадрите се изобразяват с такъв реалистичен и жив колорит, че оставате с чувството, че гледате живата действителност. Този телевизор е предназначен да приема телевизионен сигнал с висока разделителна способност и е напълно готов за такива източници като HDTV предавания. Телевизорът работи с всякакви HD връзки като HDMI (HDCP), YPbPr и DVI аудио.

 • Pixel Plus за по-добри детайли, дълбочина и яснота

  Pixel Plus е технология за цифрова обработка на картината, която увеличава броя на редовете и пикселите. Резултатът е картини с невероятна рязкост, детайлност и дълбочина - винаги и от всеки източник.

 • 100Hz цифрово сканиране води до стабилна и по-спокойна картина

  Обикновените телевизори показват картината, като я обхождат 50 пъти в секунда (50 Hz). Тази честота може да се долови от човешкото око като трептене на картината. Апаратите с честота 100Hz показват картината, като я обхождат 100 пъти в секунда, което премахва трептенето на картината. Цифровото сканиране на Philips удвоява броя на трептенията на редовете и ти прави недоловими. Това води до по-стабилна картина, която не натоварва очите.

 • Активният контрол със светлинен сензор оптимизира изображението

  Активният контрол е уникален и интелигентен начин за оптимизиране на качеството на изображението, чрез измерване и анализ на входящия сигнал, за да се регулират автоматично настройките за качество на картината. Активният контрол със светлинен сензор използва сензор за настройка на яркостта на картината според условията на осветеност в стаята.

 • Звук Virtual Dolby Surround за аудио преживяване като на кино

  Virtual Dolby Surround е технология на обработка за подобряване на ефектите на съраунд звук. Тя създава усещането за Dolby Pro Logic без необходимост от допълнителни задни високоговорители. Вие се потапяте напълно в телевизионното си изживяване.

 • Двоен екран за едновременно показване на телетекст и телевизионна картина.

  Двойният екран за видео и телетекст ви дава възможност да извеждате на екрана видео и страници от телетекст от един и същи канал едно до друго на екрана.

 • 1200 страници интелигентен текст

  Телетекст е общоприета система, използвана от повечето разпространители. 1200 страници интелигентен текст ви дават бърз достъп до информацията при смяна на страниците.

 • HDMI за изцяло цифрова High Definition връзка

  HDMI представлява цифрова RGB връзка от източника към екрана без компресиране. Чрез премахване на преобразуването в аналогов сигнал тя осигурява абсолютно чисто изображение. Непромененият сигнал намалява трептенето и води до по-чиста картина. HDMI осъществява интелигентно предаване от устройството-източник на изображение с най-високата разделителна способност. HDMI входът е напълно обратно съвместим с DVI източници, но включва и цифров звук. HDMI използва защита срещу копиране HDCP.

 • Вход за компонентен видеосигнал за първокачествено възпроизвеждане

  Компонентно видео е стандартът за свързване на аналогово видео с най-високо качество. Сигналът е по-рязък от този при S-video и композитния видео сигнал.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува