Телевизори

  Получете повече от гледането

  Този 29-инчов Real Flat телевизор съчетава добро качество на картината със стерео звук, излъчван през два вградени високоговорителя. Оборудван е с технологията Crystal Clear за по-качествена и контрастна картина и има лесно достъпни странични изходи за свързване и телетекст. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Получете повече от гледането

с Crystal Clear

 • Технологията на кинескопите Real Flat™ прави изображението като живо

  По-плоският кинескоп осигурява по-широк ъгъл на гледане и намалява до минимум отраженията, осигурявайки възможно най-доброто изображение.

 • Crystal Clear подобрява дълбочината на образа

  Съчетавайки такива подобрения на картината, като Contrast Plus и подобрение на цветовете, Crystal Clear увеличава дълбочината на образа.

 • NICAM цифрово стерео за отчетлив, ясен стерео звук

  В някои страни, например Великобритания и Белгия, телевизионните програми се излъчват с NICAM цифрово стерео. Това е звук със CD качество, с добра защита от шумове и влошаване на сигнала. Може да се използва с моно, стерео и Dolby Pro Logic предавания. Вграденият тунер на този продукт е изцяло оборудван за декодиране на NICAM сигнал.

 • Smart Picture и Интелигентен звук, за да гледате по собствения си вкус

  Предварително настроените режими на Philips за Smart Picture и Интелигентен звук ви дават пряк достъп само с един бутон на дистанционното. Можете да изберете оптимизирани настройки на картината и звука за различните им режими.

 • Телетекстът е богат източник на информация

  Телетекст е система за комуникация, поддържана от повечето разпространители на програми в Европа, която предлага богато разнообразие от информация. Тази информация може да се наблюдава само на телевизор, снабден с телетекстен декодер.

 • Странични стерео гнезда за AV и слушалки

  Страничният извод за AV и слушалки прави по-удобно свързването на външни устройства, като аудио оборудване, игри и видео камери. Това е един лесен начин да се наслаждавате на допълнително звуково усещане или да се потопите изцяло в перипетиите на играта.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува