Телевизори

  Получете повече от гледането

  Този 29-инчов Real Flat телевизор съчетава добро качество на картината с AV стерео звук, излъчван през два вградени високоговорителя. Оборудван е с технологията Crystal Clear за по-качествена и контрастна картина и има лесно достъпни странични изводи за свързване и Телетекст. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Получете повече от гледането

с Crystal Clear

 • Технологията на кинескопите Real Flat™ прави изображението като живо

  По-плоският кинескоп осигурява по-широк ъгъл на гледане и намалява до минимум отраженията, осигурявайки възможно най-доброто изображение.

 • Crystal Clear подобрява дълбочината на образа

  Съчетавайки такива подобрения на картината, като Contrast Plus и подобрение на цветовете, Crystal Clear увеличава дълбочината на образа.

 • AV стерео за обемен звуков ефект

  Ако свържете телевизора към AV източник със стерео звук, той преобразува моно сигнала в обемен стерео сигнал за реалистичност на преживяването.

 • Интелигентна картина и интелигентен звук, за да гледате по собствения си вкус

  Предварително настроените режими на Philips за интелигентна картина и интелигентен звук ви дават пряк достъп само с един бутон на дистанционното. Можете да изберете оптимизирани настройки на картината и звука за различните им режими.

 • Индикаторът за сила на сигнала показва каква е силата на сигнала

  Индикаторът за силата на сигнала показва силата на сигнала при смяна на канала и непрекъснато следи и актуализира силата на постъпващия сигнал.

 • Телетекстът е богат източник на информация

  Телетекст е система за комуникация, поддържана от повечето разпространители на програми в Европа, която предлага богато разнообразие от информация. Тази информация може да се наблюдава само на телевизор, снабден с телетекстен декодер.

 • Вход за компонентен видеосигнал за първокачествено възпроизвеждане

  Компонентно видео е стандартът за свързване на аналогово видео с най-високо качество. Сигналът е по-рязък от този при S-video и композитния видео сигнал.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува