LCD монитор с NVIDIA G-SYNC™

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272g5dyeb_00/272g5dyeb_00_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  LCD монитор с NVIDIA G-SYNC™

  Най-гладкото и бързо изживяване, когато играете

  Доминирайте в състезанието както никога досега. 27-инчовият 272G5DYEB игрален монитор на Philips с технология NVIDIA G-SYNC™ елиминира "накъсването" и прекъсванията по екрана, като ви предоставя най-гладкото и бързо изживяване, когато играете. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Brilliance LCD монитор с NVIDIA G-SYNC™

G Line, 144 Hz, 27" (68, 6 см) 272G5DYEB/00 Търсене на подобни продукти

Най-гладкото и бързо изживяване, когато играете

Технология NVIDIA G-SYNC™

 • NVIDIA G-SYNC™ за плавни бързи игри

  NVIDIA G-SYNC™ за плавни бързи игри

  NVIDIA G-SYNC™ е нова революционна технология на дисплея, която представя най-плавното и бързо изживяване от игрите. G-SYNC™ постига революционна ефективност, като синхронизира честотата на опресняване на дисплея според GPU в компютъра ви с GeForce GTX, елиминирайки "накъсването" на екрана и свеждайки до минимум прескачането на дисплея и забавянето на входния сигнал. Резултатът: сцените се появяват незабавно, предметите изглеждат по-резки, а действието на играта е изключително гладко, което ви осигурява поразително визуално изживяване и сериозно конкурентно предимство.

 • 144 Hz скорост на обновяване за свръхгладки, кристални образи

  144 Hz скорост на обновяване за свръхгладки, кристални образи

  Вие играете интензивно и състезателно. Нужен ви е дисплей без забавяне, със свръхгладки образи. Този дисплей Philips преначертава изображението на екрана до 144 пъти в секунда, по същество 2,4 пъти по-бързо от стандартен дисплей. По-ниският брой кадри в секунда може да направи враговете да изглеждат сякаш скачат от място на място, което ги прави трудни мишени. Със 144Hz честота на кадрите, вие получавате тези критични липсващи изображения на екрана, които показват движението на врага свръхгладко, за да можете лесно да се прицелите. Със свръхниско забавяне и без "накъсване" на екрана, този дисплей Philips е вашият идеален партньор за игри

 • SmartResponse: реакция за 1 ms за по-голяма бързина при игрите

  SmartResponse: реакция за 1 ms за по-голяма бързина при игрите

  SmartResponse е изключителна технология за ускоряване на Philips, която, когато е включена, автоматично регулира времето за реакция съобразно изискванията на конкретното приложение, например игра или филм, които изискват по-кратки времена за реакция, за да осигурят картина без трептене, без изоставане и без "паразитни образи"

 • NVIDIA Ultra Low Motion Blur за плавно действие

  NVIDIA Ultra Low Motion Blur за плавно действие

  С режима NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB) предметите в движение изглеждат по-резки, отколкото при стандартна работа – дори при високи скорости на опресняване като 120 Hz.

 • NVIDIA 3D Vision Ready за завладяващи игри

  NVIDIA 3D Vision Ready за завладяващи игри

  Този монитор за игри Philips е NVIDIA 3D Vision Ready. Трансформирайте изживяването си със завладяваща 3D Full HD 1080p технология. С NVIDIA 3D Vision™ 2 технология на очилата* се потапяте напълно – с което трансформирате цялото си игрово изживяване и филмите в 3D. С тази нова технология предоставя два пъти по-резки 3D изображения от обичайната 3D технология. Понастоящем се предлагат над 550 заглавия на игри за компютър, съвместими с NVIDIA 3D Vision™ Kit. * Необходим е допълнителният NVIDIA 3D Vision 2 Kit за използване на завладяващо 3D. Открийте го на адрес http://store.nvidia.com/

 • SmartErgoBase за комфорт при игрите

  SmartErgoBase за комфорт при игрите

  SmartErgoBase е основата на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулирането на височината, ъгъла на хоризонтално и вертикално завъртане и наклона позволява да нагласите монитора за максимално удобство, което облекчава физическото натоварване на дългата игрова сесия; подреждането на кабелите намалява безпорядъка.

 • DisplayPort връзка за максимални визуални ефекти

  DisplayPort връзка за максимални визуални ефекти

  DisplayPort е цифрова връзка между компютър и монитор без каквото и да било конвертиране. С по-големи възможности от стандарта DVI, DisplayPort е напълно способен да поддържа до 15 м кабели и 10,8 Gbps скорост на пренос на данните. При тази висока скорост и с нулево забавяне получавате най-бързите скорости на обновяване и показване на изображенията, което превръща DisplayPort в най-добрия избор не само за офиса или дома, но и за по-високите изисквания на игрите и филмите, за редактиране на видеоклипове и други. Помислено е и за съвместимостта – чрез използването на различни адаптери.

 • Концентраторът USB 3.0 SuperSpeed пести време с бързо прехвърляне на данни

  Super Speed USB 3.0 работи със скорост 5,0 Gbit/s, което е около 10 пъти по-бързо от стандарта USB 2.0 и значително намалява времето за пренос на данни, като ви спестява време и пари. С по-висока скорост, суперскоростен пренос на данни, по-добро управление на разхода на енергия и превъзходна ефективност, USB 3.0 определя най-новия глобален стандарт, който ви позволява да използвате устройства за съхранение с голям обем памет. Технологията Sync-N-Go гарантира, че вече няма да чакате честотната лента да се освободи. Вашите инвестиции в USB 2.0 устройства са защитени, тъй като има обратна съвместимост.

Вижте всички спецификации
 • Уверете се, че операционната система на компютъра ви е Windows 7 или по-нова версия, графичната карта е Nvidia Geforce GTX650 Ti Boost CPU или по-висока версия и актуализирана с най-новия драйвер.
 • Режимите G-Sync, ULMB и 3D vision съществуват независимо в едно и също време. Ако единият от тях бъде активиран, другите два трябва да се деактивират.
 • Режимът ULMB се активира само при 85 Hz, 100 Hz и 120 Hz. 3D vision се активира само при 100 Hz и 120 Hz.
 • За G-SYNC™ са необходими връзка за графична карта NVIDIA и DisplayPort, моля, вижте www.geforce.com/g-sync за повече информация.
 • За въпроси, свързани с работните показатели при 144 Hz, се обърнете директно към търговеца на вашата карта.
 • Copyright 2014 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA G-SYNC и 3D Vision са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation в САЩ и други страни.
 • BATMAN: ARKHAM ORIGINS software Copyrigth 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. Разработени от WB Games Montreal и Splash Damage. BATMAN и всички герои, техните отличителни подобия и съответните елементи са търговски марки на DC Comics Copyright 2013. Всички права запазени.
 • WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ и Copyright Warner Bros. Entertainment Inc. (s13)

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува