LCD монитор със SmartImage Game

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272g5djeb_01/272g5djeb_01_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  LCD монитор със SmartImage Game

  144 Hz за игри

  Този усъвършенстван дисплей за игри от Philips преначертава екрана до 144 пъти в секунда за свръхгладки, превъзходни изображения. SmartFrame ви помага да осветите конкретна област от екрана. Специалните настройки за игри и отдалечената интелигентна клавиатура ви гарантират контрол Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

144 Hz за игри

 • 144 Hz скорост на обновяване за свръхгладки, кристални образи

  144 Hz скорост на обновяване за свръхгладки, кристални образи

  Вие играете интензивно и състезателно. Нужен ви е дисплей без забавяне, със свръхгладки образи. Този дисплей Philips преначертава изображението на екрана до 144 пъти в секунда, по същество 2,4 пъти по-бързо от стандартен дисплей. По-ниският брой кадри в секунда може да направи враговете да изглеждат сякаш скачат от място на място, което ги прави трудни мишени. Със 144Hz честота на кадрите, вие получавате тези критични липсващи изображения на екрана, които показват движението на врага свръхгладко, за да можете лесно да се прицелите. Със свръхниско забавяне и без "накъсване" на екрана, този дисплей Philips е вашият идеален партньор за игри

 • Технология MHL за забавления с мобилното съдържание на голям екран

  Технология MHL за забавления с мобилното съдържание на голям екран

  Mobile High Definition Link (MHL) е мобилен аудио/видео интерфейс за директно свързване на мобилни телефони и други портативни устройства към дисплеи с висока разделителна способност. Предлаганият отделно MHL кабел ви позволява да свържете своето поддържащо MHL мобилно устройство към големия MHL дисплей Philips, за да видите как вашите HD видеоклипове оживяват с изцяло цифров звук. Сега можете да се наслаждавате на вашите мобилни игри, снимки, филми и приложения на голям екран, като едновременно зареждате мобилното си устройство, за да не оставате никога без захранване по средата на забавлението.

 • Режим SmartImage, оптимизиран за любителите на игрите

  Режим SmartImage, оптимизиран за любителите на игрите

  Новият дисплей за игри на Philips предлага потребителски интерфейс с бърз достъп, прецизно настроен за любители на игрите и предлагащ множество опции. Режимът "FPS" (First person shooting – Шутър от първо лице) подобрява тъмните палитри в игрите, като ви позволява да виждате скрити обекти в тъмни зони. Режимът "Racing" (Състезание) превключва дисплея към най-краткото време на реакция и ярки цветове и съответно настройва картината. Режимът "RTS" (Real time strategy – Стратегия в реално време) има специален режим SmartFrame, който позволява осветяване на конкретни зони, както и настройка на размер и картина. Gamer 1, Gamer 2 ("Потребител 1" и "Потребител 2") предлага персонализирани настройки, специфични за различните игри, за да се радвате на най-доброто изживяване.

 • SmartFrame осветява дадена област, за да видите опонентите си лесно

  SmartFrame осветява дадена област, за да видите опонентите си лесно

  SmartFrame ви позволява да откриете опонентите си лесно, като изсветлява конкретна област на екрана. Увеличавайки коефициента на усилване на RGB нивата в избраната област, функцията ви позволява да отделите повече внимание на конкретната част от екрана, където очаквате рязко движение на врага. Можете също да регулирате размера и изображението според предпочитанията си. Особено подходящо е за игри с режим RTS – Стратегия в реално време.

 • SmartSize ви позволява да играете на екрани с различни размери

  SmartSize ви позволява да играете на екрани с различни размери

  SmartSize ви позволява да промените екранния изглед на този дисплей за игри Philips според предпочитанията си. Използвайки функцията SmartSize, можете лесно да превключвате между различни размери на екрани. Сега имате гъвкавостта да стимулирате и тренирате игри при различни размери, докато използвате един дисплей.

 • SmartKeypad позволява бърз достъп до предварителните ви настройки за игри

  SmartKeypad позволява бърз достъп до предварителните ви настройки за игри

  SmartKeypad е специално разработено дистанционно управление, което се свързва с този дисплей за игри Philips. То позволява бърз и удобен достъп до вашите предварителни настройки за игри с 2 бутона за бърз достъп, които ви позволяват да запазвате и активирате две персонализирани лични настройки за игри и други цели. С допълнителните функционални клавиши нагоре и надолу вече можете да навигирате в OSD менюто и настройките директно.

 • SmartResponse с 1 ms обновяване за по-голяма бързина при игрите

  SmartResponse с 1 ms обновяване за по-голяма бързина при игрите

  SmartResponse е изключителна технология за ускоряване на Philips, която, когато е включена, автоматично регулира времето за реакция съобразно изискванията на конкретното приложение, например игра или филм, които изискват по-кратки времена за реакция, за да осигурят картина без трептене, без изоставане и без "паразитни образи"

 • SmartConnect с HDMI, Display port и Dual link DVI

  С изобилие от възможности за свързване, тези дисплеи Philips са снабдени с множество връзки, като Dual link DVI, Display Port, универсален HDMI съединител, за да се наслаждавате на некомпресирано видео и аудио съдържание с висока детайлност. Опцията за USB 3.0 ви гарантира свръхбърз пренос на данни и универсални възможности за свързване. Какъвто и източник да използвате, можете да сте сигурни, че с този дисплей Philips инвестицията, която сте направили, няма да се превърне в отживелица в близко бъдеще!

 • USB 3.0 позволява бърз пренос на данни и зареждане на смартфон

  Super Speed USB 3.0 работи със скорост 5,0 Gbit/s, което е около 10 пъти по-бързо от стандарта USB 2.0 и значително намалява времето за пренос на данни, като ви спестява време и пари. С по-висока скорост, суперскоростен пренос на данни, по-добро управление на разхода на енергия и превъзходна ефективност, USB 3.0 определя най-новия глобален стандарт, който ви позволява да използвате устройства за съхранение с голям обем памет. Технологията Sync-N-Go гарантира, че вече няма да чакате честотната лента да се освободи. Вашите инвестиции в USB 2.0 устройства са защитени, тъй като има обратна съвместимост.

Вижте всички спецификации
 • Този дисплей Philips може да достигне до скорост на обновяване 144 Hz чрез своя съединител Dual-link DVI и DisplayPort. Уверете се, че графичната ви карта поддържа скорост на обновяване 144 Hz и е актуализирана с най-новия драйвер.
 • За въпроси, свързани с работните показатели при 144 Hz, се обърнете директно към търговеца на вашата карта.
 • Този дисплей Philips е сертифициран по MHL. Въпреки това, в случай че вашето MHL не се свърже или не работи коректно, проверете често задаваните въпроси на своето MHL устройство или се обърнете директно към търговеца за насоки. Политиката на производителя на вашето устройство може да изисква да закупите MHL кабел от тяхната марка или адаптер, за да работите с него
 • Изисква опционално мобилно устройство, сертифицирано по MHL, и MHL кабел (не са включени). Моля, проверете за съвместимост при своя търговец на MHL устройства.
 • Енергийната ефективност в режим на готовност/изключено според Директива ErP за екодизайн не се отнася за MHL функционалността за зареждане

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува