Професионален LCD телевизор

  Професионален LCD телевизор

  За доволни гости

  Този стилен телевизор за хотели с вграден слот за смарт карта е най-доброто, защитено срещу злоупотреби, интерактивно решение за информационни развлечения на гостите. Вашите гости се радват на цифрова телевизия, могат да свързват свои устройства и дори да слушат музика в банята. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Професионален LCD телевизор

26" Система, LCD, интегриран цифров 26HFL5850D/10 Търсене на подобни продукти

За доволни гости

Цифров телевизор Philips за хотели със слот за смарт карта

 • Защитен срещу вмешателства SmartCard слот

  Вграденият слот за карти SmartCard дава възможност други производители да увеличават функционалността на телевизора чрез картови приложения, без нужда от допълнителни приставки и външни кабели. Телевизорът може да се свързва и към външни декодери и приставки set-top box на всички основни оператори на интерактивни системи през интерфейсите за управление SerialXpress (поддържащ протоколи UART и RS232) и SmartPlug.

 • Клониране на всички настройки през USB за бързо инсталиране

  Дава възможност да се копират лесно и безжично всички програмирани настройки и канали от един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Дистанционно надстройване на софтуера

  Софтуерът на телевизора, поддържащ специалните функции за хотели, може да се надстройва дистанционно през сертифициран системен оператор.

 • Интегриран дисплей-часовник със сигнал за събуждане и съобщения

  Вграденият дисплей-часовник, който е също и будилник, премахва нуждата от инвестиране в допълнителен часовник с кабели и свързвания в стаята. Автоматичната синхронизация за точно време чрез телетекст и запазването на настройките на будилника при отпадане на електрозахранването допълнително повишават комфорта за гостите

 • Готов за HD с вграден DVB-T тунер

  Зарадвайте гостите с изключително качество на картината с висока детайлност (HD) и бъдете напълно готови за HD източници, като HDTV цифрова приставка. Телевизорът може да приема аналогови YPbPr сигнали, а също и некомпресирани цифрови сигнали от най-високо качество чрез DVI или HDMI. Цифровите сигнали ще поддържат защита срещу копиране HDCP. С вградения DVB-T тунер телевизорът може да предлага цифрови ефирни телевизионни канали, едновременно със съществуващите аналогови канали. Той позволява на гостите да слушат цифрови радиостанции при високо качество на звука, без допълнителни инвестиции в радиоприемници.

 • USB съединител за лесно моментално възпроизвеждане на мултимедия

  Този телевизор Philips позволява на госта да свърже USB устройство за лесно и незабавно изпълнение на мултимедийно съдържание. Поддържаните формати на възпроизвеждане са MP3, слайдшоу файлове (.alb) и JPEG снимки.

 • PC входът ви позволява да използвате телевизора и като компютърен монитор

  С PC вход можете да свържете телевизора към персонален компютър и да го използвате като компютърен монитор.

 • Изводи за външни тонколони и допълнително захранване

  Телевизорът е снабден със звуков съединител с усилване за лесно инсталиране на външни високоговорители (например в банята), което премахва необходимостта от инвестиране в допълнително оборудване. Допълнителното вградено захранване елиминира необходимостта от отделно захранване за интерактивна система. В случай на автономно използване допълнителното захранване може да бъде изключено с цел пестене на енергия.

 • Съвместим със свързващ панел Philips за използване на устройства на гостите

  Този телевизор работи безпроблемно със свързващи панели на Philips. Гостът може лесно да свързва и показва мултимедия от компютър, MP3 плейър, DVD плейър, видеокамера и разни други устройства. При автоматичното намиране на свързващия панел и телевизора става автоматично превключване към съдържанието от свързаното устройство на потребителя.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Силата на фоновото осветление може да бъде регулирана и предварително настроена системно с цел снижаване на мощността на потребление с до 50%, което значително намалява разходите.

 • Екологичен дизайн и корпус със забавители на пламък

  Устойчивостта е неделима част от начина, по който работи Philips. Телевизорите Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към минимизиране на вредното въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра пригодност за рециклиране. Телевизорите Philips са със специален корпус със забавители на пламък. Независимите изпитания, проведени от противопожарните служби, показват, че докато обикновено телевизорите могат и да усилят един домашен пожар, причинен от външен източник, телевизорите Philips не разгарят пожара.

Вижте всички спецификации
 • За информация относно страните-членки в DVB-T се обърнете към вашето лице за контакти с Philips.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува