Професионален LCD телевизор

  Професионален LCD телевизор

  Усъвършенстван дизайн на чудесна цена

  С този съвременен енергийно ефективен телевизор за хотели, готов за HD (High Definition), можете да се възползвате от предимствата на цифровата телевизия и да сте напълно подготвени за бъдещето. Гостите ви ще оценят топлото гостоприемство и превъзходното изживяване при гледане. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Професионален LCD телевизор

26 инча, LCD, интегриран цифров 26HF5335D/12 Търсене на подобни продукти

Усъвършенстван дизайн на чудесна цена

Цифров LCD телевизор Philips за хотели

 • Приветствие на екрана на дисплея

  На екрана се появява приветствие при всяко включване на телевизора.

 • Вграден DVB-T тунер за цифрова телевизия и радио

  Вграденият DVB-T тунер ви дава възможност да приемате цифрови ефирни телевизионни канали, наред със съществуващите аналогови канали. Също така той позволява гостите да слушат цифрови радиостанции с висококачествен звук без допълнително инвестиране в радиоприемници.

 • Digital Crystal Clear за по-реалистични изображения като на кино

  Digital Crystal Clear е технология за обработка, която регулира и оптимизира цифрово качеството на картината чрез оптимизиране на нивата на контраста, цвета и рязкостта, като в резултат гледате по-реалистични изображения като на кино.

 • Шарнирна поставка, защитена от кражба

  Този LCD телевизор е с шарнирна поставка, позволяваща гостите ви да нагласят телевизора така, че да могат да го гледат от всяка точка на стаята. Поставката може да се подсигури към маса или мебел, за да се гарантира допълнително ниво на защита срещу кражба.

 • SmartLoader за бързо клониране

  Дава възможност да се копират настройките и програмираните аналогови канали от един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Заключване на менюто за инсталиране

  Предотвратява неразрешения достъп до настройките за инсталиране и конфигуриране, за да се осигури максимално удобство за гостите и да се избегнат излишни усилия за препрограмиране.

 • Съвместимост с VESA монтиране

  Унифициран отраслов стандарт за монтиране на информационно оборудване на тавана/стената, установен от Video Electronics Standards Association. Това осигурява голяма гъвкавост при монтирането и богат избор от скоби за монтиране

 • Зелено лого за ниско потребление на мощност

  Philips поставя Зелено лого на нашите най-безопасни и щадящи околната среда продукти, така че да сте сигурни, че правите правилен за околната среда избор. Електрониката и механичната конструкция на този телевизор за хотели са базирани на потребителски модел телевизор, сертифициран от външни одитори, че е с над 10% по-ефективна консумация на енергия от другите продукти на пазара в съответната категория. По-добрата енергийна ефективност не само намалява вредното въздействие върху околната среда, но и снижава експлоатационните разходи (вж. www.philips.com/sustainability)

 • Екологичен дизайн и корпус със забавители на пламък

  Устойчивостта е неделима част от начина, по който работи Philips. Телевизорите Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към минимизиране на вредното въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра пригодност за рециклиране. Телевизорите Philips са със специален корпус със забавители на пламък. Независимите изпитания, проведени от противопожарните служби, показват, че докато обикновено телевизорите могат и да усилят един домашен пожар, причинен от външен източник, телевизорите Philips не разгарят пожара.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува