Ултратънък LED телевизор

  CI Plus

  Ултратънък LED телевизор

  Чисто забавление

  Наслаждавайте се на Philips LED телевизори серия 3108 с Digital Crystal Clear за изключително живи изображения в съчетание с минималистичен дизайн на телевизорите. Занесете един в дома си, за да се наслаждавате на незабравимо изживяване във всяка стая. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Чисто забавление

Ултратънък LED телевизор

 • LED телевизор за картина с невероятен контраст

  LED телевизор за картина с невероятен контраст

  Със светодиодната подсветка се радвате на ниско потребление на енергия и красива картина, в съчетание с висока яркост, невероятен контраст и живи цветове. Освен това, технологията на светодиодно осветление не използва никакви опасни материали, с което ви предлага един по-екологичен избор.

 • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за чисти и резки движения

  100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за чисти и резки движения

  За прецизни, гладки и естествени движения на екрана, Philips създаде PMR – нашия стандарт за измерване на рязкостта на движещите се изображения. Perfect Motion Rate е резултатът от съчетаването на нашата уникална обработка на видео сигнала, броя кадри в секунда и скоростта на обновяване на всеки кадър, идеалните възможности за димиране и технологията на подсветката. По-високата стойност на PMR допринася за по-висок контраст и по-добра чистота на движенията, което означава превъзходна картина за вас.

 • Един HDMI вход и лесна връзка за вградени възможности за свързване

  Един HDMI вход и лесна връзка за вградени възможности за свързване

  Спестете си плетеницата от кабели с един единствен кабел, който пренася едновременно видео и аудио сигнала от вашите устройства до телевизора. HDMI кабелът пренася сигнала без компресиране, което гарантира най-високото качество от източника до екрана. Заедно с Philips Easylink ще ви трябва само едно дистанционно управление, за да извършвате повечето действия с вашия телевизор, DVD, BluRay плейър, цифрова приставка или система за домашно кино.

 • USB за възпроизвеждане на мултимедия

  USB за възпроизвеждане на мултимедия

  Свържете USB флаш памет, цифрова камера, mp3 плейър или друго мултимедийно устройство към USB порта отстрани на телевизора и се наслаждавайте на снимки, видео и музика – лесно, с екранния браузър на съдържание.

 • PC входът ви позволява да използвате телевизора като монитор за компютъра

  Използвайте телевизора си като монитор. Просто го свържете с помощта на HDMI-DVI кабел/конвертор – и готово.

 • Digital Crystal Clear за по-добро качество на картината

  Наслаждавайте се на изключително ясен образ от всеки източник. Този набор от нововъведения за картината оптимизира цифрово качеството на картината до оптимален контраст, цвят и рязкост.

Вижте всички спецификации
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува