LCD монитор със светодиодно фоново осветление

  LCD монитор със светодиодно фоново осветление

  Отпочиване на очите

  Иновационният дисплей Philips LightFrame 2 с уникален панел излъчва студена синя светлина с определена дължина на вълната, която намалява умората на очите и подобрява концентрацията, за да се чувствате по-добре. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Brilliance LCD монитор със светодиодно фоново осветление

LightFrame 2™, 23, 6"/60 см 248X3LFHSB/00 Търсене на подобни продукти

Отпочиване на очите

Иновационният дисплей LightFrame намалява умората на очите

 • SmartImage оптимизиран за лесно ползване

  SmartImage оптимизиран за лесно ползване

  SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана и ви дава оптимизирани показатели на дисплея. Този лесен за използване интерфейс ви позволява да избирате различни режими, каквито са "Офис", "Снимка", "Филм", "Игра", "Икономия" и др., съответно на използваното приложение. Въз основа на този избор SmartImage динамично оптимизира контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображенията и видеото, за постигане на най-добри показатели на дисплея. Режимът "Икономия" ви предлага големи икономии на енергия. И всичко това в реално време, с натискането само на един бутон!

 • SmartKolor за богати, живи изображения

  SmartKolor за богати, живи изображения

  SmartKolor е усъвършенствана технология за усилване на цветовете, която разширява цветовия диапазон на дисплея. Увеличавайки коефициента на усилване на RGB нивата на дисплея, тя ви дава богати, живи изображения и удоволствието от гледането на снимки и видео с изключителен образ.

 • SmartTxt за по-комфортно четене

  SmartTxt за по-комфортно четене

  SmartTxt е усъвършенстван алгоритъм, който прави по-комфортно четенето в текстови приложения, като PDF документи и книги в електронен формат, които обикновено изискват повече фокусиране и съсредоточеност.

 • Готов за HDMI, за 16:9 Full-HD забавление

  Готов за HDMI, за 16:9 Full-HD забавление

  Устройството, готово за HDMI, има всичкия необходим хардуер за приемане на входен сигнал по мултимедиен интерфейс с висока детайлност (HDMI), висококачествени видео и аудио сигнали, и всички предаване по един кабел от компютър или произволен брой аудио-видео източници, включително цифрови приставки, DVD плейъри, A/V приемници и видеокамери.

 • Иновационната технология LightFrame™ позволява на очите да почиват

  Със своята уникална технология LightFrame, Philips продължава дългогодишната традиция на изпълнено със смисъл използване на иновациите. Технологията LightFrame се основава на научно установения факт, че синята светлина, която преминава през третия рецептор на окото, задвижва биологичния часовник, зарежда с енергия и ви кара да се чувствате по-добре. Използвайки специално разработени, уникални материали, дисплеят Philips LightFrame излъчва от рамката си синя светлина с определена дължина на вълната, която намалява умората на очите и подобрява концентрацията дори след дълги часове пред екрана.

 • Светодиодна технология за брилянтни изображения

  Белите светодиоди са полупроводникови устройства, които достигат по-бързо цялостна и постоянна яркост и така спестяват време при първоначално включване. Светодиодите не съдържат живак, което позволява екологично съобразно рециклиране и изхвърляне. Светодиодите позволяват по-добро управление на затъмняването на подсветката на LCD екрана, което дава изключително високо съотношение на контраста, както и превъзходно възпроизвеждане на цветовете, благодарение на постоянната яркост на целия екран.

 • Екологични материали, отговарящи на международните стандарти

  Philips се ангажира с използването на устойчиви, екологични материали в цялата си гама монитори. Всички пластмасови части на корпусите, части на металните шасита и опаковъчни материали са 100% годни за рециклиране. При някои избрани модели използваме до 65% рециклирани пластмаси. Стриктното спазване на стандартите на Директивата RoHs гарантира съществено намаляване или избягване на употребата на токсични вещества, например олово. Съдържанието на живак в мониторите с фоново осветление със CCFL е значително намалено и е равно на нула при мониторите със светодиодно фоново осветление. За да научите повче, посетете Philips на адрес http://www.asimpleswitch.com/global/.

 • Екологично съобразен дисплей без живак

  Мониторите Philips със светодиодна подсветка не съдържат живак – едно от най-отровните природни вещества, вредящо на хора и животни. Това намалява влиянието на дисплея върху околната среда през целия му жизнен цикъл, от производството до изхвърлянето.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува