IPS LCD монитор, светодиодна подсветка

  IPS LCD монитор, светодиодна подсветка

  Първият в света дисплей с ErgoSensor

  Иновационният монитор Philips с ErgoSensor е първият в света интелигентен дисплей, който може да ви посъветва как да седнете в правилно, ергономично положение пред екрана на компютъра си Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Brilliance IPS LCD монитор, светодиодна подсветка

P-line, 23"/58, 4 см, Full HD дисплей 231P4QRYES/00 Търсене на подобни продукти

Първият в света дисплей с ErgoSensor

за здравословна и продуктивна работна среда

 • технология IPS LED с широк ъгъл на гледане за точност на образа и цветовете

  технология IPS LED с широк ъгъл на гледане за точност на образа и цветовете

  Дисплеите с IPS използват авангардна технология, която ви дава изключително широките ъгли на гледане от 178/178 градуса, а това прави възможно дисплеят да се гледа от почти всеки ъгъл, дори в режим на завъртане на 90 градуса! За разлика от стандартните TN панели, IPS дисплеите ви дават забележително контрастни образи с живи цветове, което ги прави идеални не само за снимки, филми и интернет, но и за професионални приложения, които изискват точност на цветовете и постоянна яркост по всяко време.

 • SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

  SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

  SmartErgoBase е основата на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и ъгъла на завъртане позволяват да нагласите монитора за максимално удобство, което да облекчи физическото напрежение на дългия работен ден. Подреждането на кабелите намалява безпорядъка и поддържа работното място спретнато и професионално.

 • Малко разстояние между рамката и бюрото за максимално удобство при четене

  Малко разстояние между рамката и бюрото за максимално удобство при четене

  Благодарение на авангардната си основа SmartErgoBase, мониторът Philips позволява накланяне надолу почти до нивото на бюрото, за удобен зрителен ъгъл. Малкото разстояние между рамката и бюрото е идеалното решение, ако носите очила с бифокални, трифокални или прогресивни лещи при работа на компютъра. Освен това мониторът може да се използва от хора с най-различна височина - нагласен на предпочитаните ъгъл и височина, което помага за намаляване на напрежението и умората.

 • ErgoSensor за по-здравословна работна среда

  Philips твърдо вярва, че работната среда трябва да е нагажда към хората, а не обратното. За да помогне за създаване на по-здравословна и продуктивна работна среда, Philips разработи първата в света, иновационна технология, наречена "ErgoSensor", която е вградена в монитора, за да открива и оценява навиците на потребителя пред монитора. ErgoSensor дава съвети на потребителя как да седне пред компютъра в ергономично положение, последвани от съвети за коригиране на оптималното разстояние за гледане, за ергономичен ъгъл на врата, а също и кога е време за кратка почивка. Освен това той спестява до 80% енергия, ако потребителят не е пред компютъра, като изключва монитора.

 • DisplayPort ви дава аудио и видео през един-единствен, дълъг кабел

  DisplayPort е цифрова връзка между компютър и монитор без каквото и да било конвертиране. С по-големи възможности от стандарта DVI, DisplayPort е напълно способен да поддържа до 15 м кабели и 10,8 Gbps скорост на пренос на данните. При тази висока скорост и с 0 забавяне получавате най-бързите скорости на обновяване и показване на изображенията, което превръща DisplayPort в най-добрия избор не само за офиса или дома, но и за по-високите изисквания на игрите и филмите, за редактиране на видоклипове и други. Помислено е и за съвместимостта - чрез използването на различни адаптери.

 • 65% постпотребителски рециклирани пластмаси с TCO Edge

  Сертификатите по TCO Edge се дават на продукти, които не попадат в съществуващите програми за екологичен етикет. Освен задължителните изисквания на TCO, стандартът изисква продуктът да използва минимум 65% постпотребителски рециклирани пластмаси, да е енергийно ефективен, да използва минимум опасни материали, да има 100% годна за рециклиране опаковка и да е проектиран за лесно рециклиране, в допълнение към останалите изисквания. Можете да сте спокойни, че този монитор Philips е продукт на най-съвременните технологии, най-добър в класа ICT, полезен за вас и планетата и при това - позволяващ да направите една екологично отговорна покупка на ИТ продукт!

 • Нула вата потребление на енергия с ключа за пълно спиране на захранването

  С едно щракване на ключа за пълно спиране на захранването, който е удобно разположен на гърба, можете изцяло да изключите от захранването вашия монитор. Резултатът е нула вата потребление на енергия, което още повече намалява емисиите на въглероден двуокис

 • Разпознаване и съвети за коригиране на положението на врата

  Иновационният монитор Philips с ErgoSensor, интелигентен сензор за разпознаване на позата пред монитора, ви дава интерактивни съвети как да седнете пред екрана на компютъра си в ергономично правилно положение.

Вижте всички спецификации
 • Сертификатът EPEAT Gold е валиден само когато продуктът е регистриран от Philips. Посетете www.epeat.net, за да видите състоянието на регистрацията във вашата страна.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува