широкоекранен LCD монитор

  широкоекранен LCD монитор

  Широкoекранен и готов за Vista за бизнес продуктивност

  Свършете повече, виждайте повече при ограничен бюджет! С високата си разделителна способност, четливия размер на текста и по-голямата видима площ този свръхтънък Philips 220WS8 повишава производителността с по-доброто удобство при гледане - при това е готов за незабавно или бъдещо надстройване до Windows Vista. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Широкoекранен и готов за Vista за бизнес продуктивност

 • Двойният вход приема аналогови VGA и цифрови DVI сигнали

  Двойният вход приема аналогови VGA и цифрови DVI сигнали

  Двойният вход предлага съединители за свързване на вход както за аналогови VGA, така и за цифрови DVI сигнали.

 • Голям, широкоекранен, идеален за гледане на две страници A4 една до друга

  Голям, широкоекранен дисплей, повишаващ производителността чрез показване на две страници A4 една до друга.

 • Покажете на екрана повече изображения и съдържание без превъртане

  Видимата площ е видимата част от екрана на един монитор, която е на разположение за показване на данни.

 • В пълна готовност за Windows Vista

  Готовите за Vista монитори на Philips са в пълна готовност за живо и вълнуващо изобразяване на тази нова, визуално изтънчена и взискателна операционна система Windows, предназначена да разшири възможностите ви за развлечение, да ви направи по-продуктивни и да ви помогне да управлявате работата си с компютъра у дома и в офиса, като правят бързо, ефикасно и лесно разглеждането, намирането и подреждането на информацията за работа или игра.

 • Отговарят на стандартите RoHS за опазване на околната среда

  Philips проектира и произвежда дисплеи в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

 • Най-ниското в отрасъла потребление на енергия

  Сниженото електропотребление намалява необходимата за работата на устройството енергия, като пести експлоатационни разходи на собственика си и щади енергийните източници.

 • WSXGA+, широк формат с раздел. способност 1680x1050 за по-рязко изображение.

  Широкоекранен формат, супер разширената графична матрица е спецификация за дисплеи, която може да постига разделителна способност 1680 x 1050 или приблизително 1,7 милиона пиксела.

 • Кратко време на отговор 5 мс

  Времето за реакция при превключване е интервалът от време, необходим на един течен кристал да премине от активно (черно) в неактивно (бяло) състояние и обратно до активно (черно). Измерва се в милисекунди. По-краткото е по-добро. По-краткото време за реакция означава по-бързи преходи и следователно – по-малко забележими артефакти в изображението при преходи между текст и графика. Времето за реакция при превключване е най-важната величина при изобразяване на съдържание при работа, например документи, графики и фотографии.

 • DVI-D вход и поддръжка на HDCP

  Широколентовата защита на цифрово съдържание (HDCP) е система за защита на авторските права, която е вградена в DVI съединителя. Тя подпомага предотвратяването на копиране на защитено с авторски права съдържание. HDCP ви позволява да възпроизвеждате носители на защитено съдържание, например филми и концерти. Тя проверява сигнала против пиратство, като позволява да бъдат показвани само законни копия на съдържанието.

 • Вградено електрозахранване без нужда от външни адаптери за захранване

  Вграденото електрозахранване представлява адаптер за захранване, вграден в корпуса на дисплейно устройство, който замества обемистия външен адаптер за захранване.

 • Регулирайте настройките на дисплея с бързия бутон или с екранните менюта

  Лесните за използване бърз бутон и екранно меню са двойна система за удобно фино настройване на дисплея съобразно различните нужди. Натиснете бързия бутон на рамката на монитора за автоматично настройване на картината с бързо задаване на контраста и яркостта или използвайте функциите на екранните менюта, за да настроите фино дисплея.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува