широкоекранен LCD монитор

  широкоекранен LCD монитор

  Първият по рода си монитор със SmartAccessory

  С първия по рода си монитор със SmartAccessory за персонализиране на вашето работно пространство и поддържането му в спретнат вид, плюс SmartImage за най-доброто досега изпълнение на LCD и свръхголям широк екран, 220CW8 ви дава първокласен дисплей и върховно удобство. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Първият по рода си монитор със SmartAccessory

 • SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана съдържание. На основата на избран от вас сценарий SmartImage динамично подобрява контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображения и видео за постигане на най-добро изображение – всичко това в реално време, с натискане само на един бутон.

 • SmartContrast: За невероятно богата детайлност на черното

  SmartContrast: За невероятно богата детайлност на черното

  SmartContrast е технология на Philips, която анализира показваното на екрана съдържание, като регулира автоматично цветовете и интензитета на фоновото осветление, за да подобри динамично контраста с цел получаване на най-добри цифрови изображения и видео, или при игри, в които има тъмни полутонове. Когато изберете икономичен режим, контрастът се регулира и фоновото осветление се донастройва фино за точно изображение при всекидневните офис приложения и по-ниско електропотребление.

 • Оптимизиране на времето за реакция съобразно различните изисквания към изображението

  Оптимизиране на времето за реакция съобразно различните изисквания към изображението

  SmartResponse е изключителна технология на Philips, която динамично променя времето за реакция съобразно изискванията на приложението, осигурявайки по-кратки времена за реакция за игри и видеоклипове или по-добра наситеност на цветовете за разглеждане на снимки и статични изображения.

 • SmartAccessory за персонализиране и организиране на работното място

  SmartAccessory за персонализиране и организиране на работното място

  SmartAccessory е иновационно и дружелюбно решение за лесно и гъвкаво включване на периферни устройства, като например уеб камери или канцеларски принадлежности, като работното ви място остава свободно и подредено. Той е снабден с многофункционални щипки с универсална конструкция, която се закачва за рамката на монитора и се движи нагоре и надолу или наляво и надясно за поставяне на допълнителни държачи за канцеларски принадлежности, малки периферни устройства, като уеб камери, като удобно разполага работните или лични предмети пред погледа ви и под ръка.

 • USB порт за удобно свързване на периферия

  USB порт за удобно свързване на периферия

  USB портът позволява на потребителя удобно да свързва своите мултимедийни Plug and Play устройства, например USB памет, камера, портативен твърд диск, уеб камера, PDA, принтер и много други, които имат USB връзка. Удобно разположеният USB 2.0 порт на монитора позволява на USB 2.0 сигналите да преминават до компютъра. Отбележете, че много устройства, като камери и твърди дискове, може да се нуждаят от независимо захранване, защото имат по-високи изисквания за мощност, отколкото може да предостави USB портът на монитора.

 • Голям, широк екран: пишете в чата, четете пощата си и гледайте видео на един и същи екран

  Широкият екран е с по-широко съотношение на размерите на картината с цел изобразяване на повече развлекателно или информационно съдържание - за да се забавлявате по-добре и да свършите повече работа.

 • DVI-D вход и поддръжка на HDCP

  Широколентовата защита на цифрово съдържание (HDCP) е система за защита на авторските права, която е вградена в DVI съединителя. Тя подпомага предотвратяването на копиране на защитено с авторски права съдържание. HDCP ви позволява да възпроизвеждате носители на защитено съдържание, например филми и концерти. Тя проверява сигнала против пиратство, като позволява да бъдат показвани само законни копия на съдържанието.

 • PerfecTune ви осигурява върхово качество на LCD дисплея

  PerfecTune е водеща в отрасъла технология на Philips за изпитване и алгоритми за настройване и фино регулиране на монитори - обстоен процес, гарантиращ най-добри работни показатели на дисплея в съответствие със стандарти, четири пъти по-строги от изискванията на Microsoft Vista, за всеки излизащ от завода монитор, а не само за няколко отделни образци. Само Philips се заема с този дълъг процес за гарантиране на точното ниво на прецизност на цвета и качество на картината на всеки един нов монитор.

 • В пълна готовност за Windows Vista

  Готовите за Vista монитори на Philips са в пълна готовност за живо и вълнуващо изобразяване на тази нова, визуално изтънчена и взискателна операционна система Windows, предназначена да разшири възможностите ви за развлечение, да ви направи по-продуктивни и да ви помогне да управлявате работата си с компютъра у дома и в офиса, като правят бързо, ефикасно и лесно разглеждането, намирането и подреждането на информацията за работа или игра.

 • Безпроблемна настройка на работата на дисплея със SmartControl II

  SmartControl II е софтуер за монитори с лесен за работа графичен екранен интерфейс, който ви направлява при фината настройка на разделителната способност, калибрирането на цвета и други настройки на дисплея, включително яркост, контраст, тактова честота и фаза, позиция, RGB, бяла точка и - при моделите с вградени високоговорители - регулиране на силата на звука.

 • За вашата безопасност: корпус със забавители на пламък от космически материал

  Пластмасата поликарбонат/ABS е най-добрият и най-здрав огнеупорен материал за корпусни детайли; той е създаден и използван в космическата и автомобилната промишлености, както и за пожароизвестителни датчици, като е в съответствие с най-строгите стандарти за противопожарна безопасност.

 • Съвместимост с TCO'06 за по-добро мултимедийно изживяване

  Съвместимите с TCO'06 монитори отговарят на стандартите за безопасност, екологичност и здравословност на мултимедийните монитори, създадени от TCO - Шведската конфедерация на професионалистите; TCO'06 - най-строгият засега - съдържа изисквания за зрителна ергономичност, включително съображения за здравословна среда, както и други параметри, характеризиращи висококачествените дисплеи. Характеристиките на съвместимите с TCO'06 дисплеи трябва да отговарят или превъзхождат стандартите TCO'06 за зрителна ергономичност, вредни излъчвания и енергопотребление.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува