професионален телевизор

  професионален телевизор

  21" телевизор система Real Flat

  Гамата System SmartCard предлага ефективно управление и отлично удобство за гости. Вграденият слот за разширение дава разширяемост за интерактивни системи. Телевизорът е пригоден за бъдещето и готова за цифрови приложения. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

21" телевизор система Real Flat

със системен разширителен слот за SmartCard

 • Разширителен слот SmartCard 3v3

  Позволява в телевизора да се инсталират оригинални декодери и контролери или такива на други производители за интеграция на компоненти по желание на клиента. Премахва нуждата от външни set-top декодери, контролери или терминали за данни. Интегрира система за приложения за външен контрол. Позволява разширения за бъдещи осъвременявания. Готов за работа с цифрови приложения.

 • Съединител Smartplug RJ12

  Съединителят Smartplug RJ12 позволява декодери и контролери, произведени от системни интегратори и други производители, да се включват в телевизора.

 • Интегриран дисплей-часовник със сигнал за събуждане и съобщения

  Вграденият дисплей-часовник, който е също и будилник, премахва нуждата от инвестиране в допълнителен часовник с кабели и свързвания в стаята. Автоматичната синхронизация за точно време чрез телетекст и запазването на настройките на будилника при отпадане на електрозахранването допълнително повишават комфорта за гостите

 • Безжичен SmartLoader за бързо клониране

  Дава възможност да се копират лесно и безжично всички настройки от програмирането на един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Съединител за външни тонколони

  Звуков съединител с усилване за лесно инсталиране на външни високоговорители (например в банята), което премахва необходимостта от инвестиране в допълнително оборудване

 • Приветствие на екрана на дисплея

  На екрана се появява приветствие при всяко включване на телевизора.

 • Ограничаване на силата на звука

  Тази функция предварително настройва работните граници на силата на звука на телевизора, като не се допуска прекалено засилване на звука с оглед да не се безпокоят съседите.

 • Блокиране панела за управление отпред

  Предотвратява неразрешен достъп до функциите на телевизора

 • Програмиране на канал за включване

  Идеално за собствени реклами или информационни канали, тъй като позволява да се показва определен канал при включване на телевизора.

 • Защитен достъп до менюто

  Осигурява защитен достъп до инсталационните и конфигурационните настройки чрез специален код или главно дистанционно управление

 • ESP™ (Програмиране на енергоспестяването, Energy Savings Programmability)

  Функцията може да се избере в менюто за настройка. Телевизорът може да се изключи автоматично след определено време на работа, спестявайки енергия и осигурявайки по-дълъг живот на изделието. Диапазонът за избор е от 0 до 99 часа.

 • Приемане на многоезичен телетекст

  Позволява на потребителите да изберат предпочитан от тях език, за който има поддръжка на азбуката от телетекст

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува