LCD монитор

  Високопроизводителен дисплей за медицински среди

  Мониторът с висока разделителна способност и скорост на реакция Philips 200P7MG е сертифициран по EN/IEC 60601-1 и е проектиран с цел да отговори на сериозните изисквания на професионалистите от здравеопазването за прецизност и производителност. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Високопроизводителен дисплей за медицински среди

 • В пълна готовност за Windows Vista

  Готовите за Vista монитори на Philips са в пълна готовност за живо и вълнуващо изобразяване на тази нова, визуално изтънчена и взискателна операционна система Windows, предназначена да разшири възможностите ви за развлечение, да ви направи по-продуктивни и да ви помогне да управлявате работата си с компютъра у дома и в офиса, като правят бързо, ефикасно и лесно разглеждането, намирането и подреждането на информацията за работа или игра.

 • Сертифицирани по EN/IEC 60601-1 за използване в медицински условия

  EN/IEC 60601 е международен стандарт за медицинска апаратура, публикуван от Техническия комитет към Международната електротехническа комисия - водеща световна организация, която изготвя и публикува международни стандарти за електротехнически, електронни и сродни технологии. Разделите на стандарта определят общата безопасност и електронните емисии. Спазването на строгите Стандарти за медицинска електротехническа безопасност (IEC 60601-1 / EN 60601-1) и медицински предпазни мерки за електроника (IEC 60601-1-2, EN 60601-1-2) за медицински монитори са необходимо условие за болничната апаратура.

 • Съвместимостта със SmartManage позволява управление на активи по локална мрежа

  SmartManage е система за наблюдение, управление и проверка на състоянието на дисплеи, както и за дистанционна поддръжка за потребители, които изпитват трудности - и всичко това изпълнено по локална мрежа.

 • UXGA, разделителна способност 1600x1200 за по-рязка картина

  При графичните монитори разделителната способност на екрана означава броя на точките (пикселите) на целия екран. Например, екран с 1600 х 1200 пиксела може да показва по 1600 отделни точки на всеки от 1200-те реда, или около 2 милиона пиксела. Това осигурява по-добри характеристики на изображението и точно изобразяване на цветовете.

 • Най-широк зрителен ъгъл до 178 градуса

  Най-широкият зрителен ъгъл - до 178 градуса - осигурява най-ясно изображение от всяка гледна точка.

 • Три възможности за входящи сигнали, за максимална гъвкавост на дисплея

  Тройният вход е средство за показване на цифрови и аналогови сигнали. Мониторът с троен вход има един съединител D-Sub (VGA) и един съединител DVI-I. Съединителят за интерфейс DVI-I приема или цифров, или аналогов входящ сигнал през допълнителен адаптер; така той осигурява максимална гъвкавост и "застрахова" вашия монитор срещу морално остаряване.

 • Време на отговор за превключване 16 ms: По-добро изобразяване на текст и графика

  Времето на отговор за превключване е интервалът от време, необходим на един течен кристал да премине от активно (черно) в неактивно (бяло) състояние и обратно до активно (черно). Измерва се в милисекунди. По-краткото е по-добро. По-краткото време на отговор означава по-бързи преходи и следователно - по-малко забележими артефакти в изображението при преминаване между текст и графика. Времето на отговор на превключване е най-важната величина при изобразяване на най-честия вид съдържание при работа - например документи, графики и фотографии.

 • Завъртане на екрана на 90 градуса и интелигентно подреждане на кабелите

  Супер-ергономичната основа Super Ergo е основа на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и завъртането осигуряват приятно разположение за максимално удобство, което да освободи физическото напрежение на дългия работен ден; интелигентното подреждане на кабелите намалява преплитането и поддържа работното място спретнато и професионално.

 • Лесен за настройване дисплей с Philips SmartControl

  Компютърен софтуер за фина настройка на изображението. Philips предлага на потребителите две възможности за избор при настройка на дисплея. Преминете през екранното меню на много нива чрез бутони на самия дисплей или използвайте софтуера Philips SmartControl за лесно настройване на дисплея по познат вече начин.

 • Вградено високоскоростно USB2.0 решение за лесно свързване

  Универсалната серийна шина или USB е стандартен протокол за свързване на компютри и периферия. Тъй като предлага висока скорост на ниска цена, USB се е превърнало в най-популярния метод за свързване на периферни устройства към компютър. Чрез поставянето на USB 2.0 като решение в монитор, Philips предоставя удобно разположена, лесна за използване, високоскоростна USB връзка за четене, писане, зареждане и прехвърляне на програми, данни, цифрови носители или музикални файлове към, от или между компютъра и едно или повече USB устройства.

 • Лесен "plug-and-play" DVI за истинско цифрово изживяване

  Към изделието е приложен DVI кабел за осигуряване на висококачествено цифрово възпроизвеждане.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува