LCD монитор

  умният начин за повишаване на производителността

  Продуктивността се отплаща! Професионалистите разчитат на големия екран на 200P6IG за чудесен вид на популярни видеоформати и ергономичност с подобрени показатели, а безоловният дизайн и дистанционното управление на устройствата постигат най-голяма икономичност по отношение на разходите. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

умният начин за повишаване на производителността

 • UXGA, разделителна способност 1600x1200 за по-рязка картина

  При графичните монитори разделителната способност на екрана означава броя на точките (пикселите) на целия екран. Например, екран с 1600 х 1200 пиксела може да показва по 1600 отделни точки на всеки от 1200-те реда, или около 2 милиона пиксела. Това осигурява по-добри характеристики на изображението и точно изобразяване на цветовете.

 • Три възможности за входящи сигнали, за максимална гъвкавост на дисплея

  Тройният вход е средство за показване на цифрови и аналогови сигнали. Мониторът с троен вход има един съединител D-Sub (VGA) и един съединител DVI-I. Съединителят за интерфейс DVI-I приема или цифров, или аналогов входящ сигнал през допълнителен адаптер; така той осигурява максимална гъвкавост и "застрахова" вашия монитор срещу морално остаряване.

 • Време на отговор за превключване 16 ms: По-добро изобразяване на текст и графика

  Времето на отговор за превключване е интервалът от време, необходим на един течен кристал да премине от активно (черно) в неактивно (бяло) състояние и обратно до активно (черно). Измерва се в милисекунди. По-краткото е по-добро. По-краткото време на отговор означава по-бързи преходи и следователно - по-малко забележими артефакти в изображението при преминаване между текст и графика. Времето на отговор на превключване е най-важната величина при изобразяване на най-честия вид съдържание при работа - например документи, графики и фотографии.

 • Покажете на екрана повече изображения и съдържание без превъртане

  Видимата площ е видимата част от екрана на един монитор, която е на разположение за показване на данни.

 • Завъртане на екрана на 90 градуса и интелигентно подреждане на кабелите

  Супер-ергономичната основа Super Ergo е основа на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и завъртането осигуряват приятно разположение за максимално удобство, което да освободи физическото напрежение на дългия работен ден; интелигентното подреждане на кабелите намалява преплитането и поддържа работното място спретнато и професионално.

 • Вградени високоговорители за аудио без бъркотия по бюрото

  Високоговорителите са вградени в дисплея.

 • Автономно аудио за ефективни конференции в мрежа

  Вграден авангарден фърмуер, който предлага изход за аудио дори и когато няма сигнал към видео функцията.

 • Представяне от различни видео източници: S-Video и CVBS

  Включва се за предаване на входящ сигнал от два видео източника: S-Video и CVBS

 • Показвайте компютърни данни и гледайте видео и телевизия в прозорец

  КВК осигурява гледането на малък прозорец за телевизия или видео на избрано място от образа на цял екран.

 • Съвместимостта със SmartManage позволява управление на активи по локална мрежа

  SmartManage е система за наблюдение, управление и проверка на състоянието на дисплеи, както и за дистанционна поддръжка за потребители, които изпитват трудности - и всичко това изпълнено по локална мрежа.

 • Отсъствието на олово опазва нашата околна среда

  Продуктите с безоловен дисплей са проектирани и произведени в съответствие със строгите стандарти на Ограниченията за използване на вредни вещества на Европейската комисия (RoHS), ограничаващи използването на олово и други токсични вещества, които могат да навредят на околната среда.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува