Светодиоден телевизор

  Светодиоден телевизор

  Идеален за всяка стая

  Филми, спортни прояви или игри - изпитайте прекрасния светодиоден образ с този готов за висока детайлност телевизор. С качеството на Philips и усъвършенствания дизайн този телевизор е правилният избор за всяка стая в къщата ви Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Светодиоден телевизор

48 см (19"), HD Ready, цифров телевизор 19PFL3205H/12 Търсене на подобни продукти

Идеален за всяка стая

Със светодиоден образ, верен на действителността

 • Готов за HD (HD Ready) и най-високо качество на изобразяване при HD сигнали

  Готов за HD (HD Ready) и най-високо качество на изобразяване при HD сигнали

  Насладете се на изключителното качество на изображението при телевизионен сигнал с висока детайлност и бъдете напълно подготвени за HD източници, като HDTV цифрови декодери или Blu-ray дискове. "HD Ready" е защитена марка, предлагаща изображение с качество над това на прогресивното сканиране. Тя отговаря на строгите стандарти, наложени от EICTA, за да предложи HD екран, илюстриращ преимуществата на разделителната способност и качеството на изображението при телевизионен сигнал с висока разделителна способност. Разполага с универсална възможност за свързване както с аналогов YPbPr, така и за некомпресирана цифрова връзка с DVI или HDMI, като поддържа HDCP. Може да възпроизвежда сигнали 720p и 1080i при 50 и 60 Hz.

 • Превъзходен светодиоден образ с ниско потребление на електроенергия

  Превъзходен светодиоден образ с ниско потребление на електроенергия

  Най-авангардната технология на светодиодна подсветка в този телевизор съчетава красивата минималистична конструкция със зашеметяващо качество на картината и най-ниското потребление на енергия в категорията. Освен това, тя не използва никакви опасни материали. Така със светодиодната подсветка се радвате на ниско потребление на енергия, висока яркост, невероятен контраст, рязкост и живи цветове.

 • 28,9 милиарда цвята за брилянтни естествени изображения

  28,9 милиарда цвята за брилянтни естествени изображения

  Живи и естествени изображения от най-съвършената обработка на цветовете. Каналите на 3-те цвята (RGB) са оптимизирани с обща възможност за обработка на 28,9 милиарда цвята. Усъвършенстваните алгоритми долавят дори и най-фините оттенъци на цветовете и човешката кожа и създават възможно най-добрите цветове.

 • Идеално свързване с 1 HDMI вход и Easylink

  Идеално свързване с 1 HDMI вход и Easylink

  HDMI представлява един единствен кабел, който пренася и видео, и аудио сигнала от устройствата до телевизора и така помага да избегнете плетеницата от кабели. Той пренася сигнала без компресиране, което гарантира най-високото качество от източника до екрана. Заедно с Philips Easylink ви трябва само едно дистанционно управление, за да извършвате повечето действия с вашия телевизор, DVD, BluRay плейър, декодер или система за домашно кино.

 • Наслаждавайте се на възпроизвеждане на снимки и музика по USB

  Наслаждавайте се на възпроизвеждане на снимки и музика по USB

  USB съединителят ви дава достъп до jpeg снимки и mp3 музика от повечето USB памети (устройства клас USB памет). Включете USB паметта в слота отстрани на телевизора, за да получите достъп до мултимедийно съдържание с лекия за използване екранен браузър на съдържание. Сега можете да гледате и споделяте своите снимки и музика.

 • Динамичен контраст 150 000:1 за невероятно богати детайли на черния цвят

  Динамичен контраст 150 000:1 за невероятно богати детайли на черния цвят

  Искате плосък LCD дисплей с възможно най-висок контраст и най-жива картина. Усъвършенстваната видео обработка на Philips, в съчетание с уникалната технология на затъмняване, дава живи изображения. Динамичният контраст ще увеличи контраста с отлични нива на черното и точно предаване на тъмните оттенъци и цветове. Той дава ярка, реалистична картина с висок контраст и живи цветове.

 • Incredible Surround за мощен звук

  Почувствайте мощта на музикалния ритъм и атмосферата на филмите. Incredible Surround ви позволява да изпитате цялостния съраунд с по-дълбок и широк звук. Той дава ясен и пространствен звуков пейзаж, който допълва богатото зрително изживяване.

 • PC входът ви позволява да използвате телевизора и като компютърен монитор

  С PC входа можете да свържете телевизора към компютър чрез VGA кабел и да го използвате като компютърен монитор.

 • Интегриран MPEG-4 тунер за приемане с висока детайлност без декодер

  Интегрираният цифров тунер ви позволява да приемате ефирна телевизия без допълнителна приставка. Гледайте качествена телевизия без струпване на кабели.

 • Енергийна ефективност чрез светодиодната технология

  Използващи най-модерната технология за светодиодно фоново осветление, телевизорите с такова осветление се смятат за по-дълготраен избор с по-дълъг експлоатационен срок и много по-ниско потребление на енергия от плазмените и обикновените LCD телевизори. За разлика от фоновото осветление със CCFL, при производството на светодиодите не се използва живак. Освен това, дизайнът на телевизорите Philips се подобрява поколение след поколение, което води до повишена ефективност в използването на материалите и намалено потребление на енергия без жертване на сигурността и благополучието. Това е добра новина за вас днес и за вашите деца в утрешния ден.

 • HD Ready с Crystal Clear за дълбочина и яснота

  Crystal Clear представлява пакет от нововъведения, които регулират и оптимизират образа по цифров път за оптимални нива на контраста, цвета и рязкостта. Резултатът е изключително ясен образ от всеки източник.

Вижте всички спецификации
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни
 • DVB-T - поддържа се само в определени страни
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Обичайната консумирана мощност в режим включено е измерена според IEC62087 Ed 2.
 • Консумацията на енергия годишно е изчислена въз основа на обичайната консумирана мощност по 4 часа на ден, 365 дни в годината.
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува