широкоекранен LCD монитор

  широкоекранен LCD монитор

  Елегантно широкоекранно изпълнение

  Със SmartImage за най-доброто възможно LCD изпълнение и широк екран, 190CW8 ви дава не само първокласен дисплей, но и лесно използване на удобните USB и VGA съединители, LCD е най-добрата цена за вашия избор. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Елегантно широкоекранно изпълнение

 • SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage: Оптимизиран лесен за използване дисплей

  SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана съдържание. На основата на избран от вас сценарий SmartImage динамично подобрява контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображения и видео за постигане на най-добро изображение – всичко това в реално време, с натискане само на един бутон.

 • SmartContrast: За невероятно богата детайлност на черното

  SmartContrast: За невероятно богата детайлност на черното

  SmartContrast е технология на Philips, която анализира показваното на екрана съдържание, като регулира автоматично цветовете и интензитета на фоновото осветление, за да подобри динамично контраста с цел получаване на най-добри цифрови изображения и видео, или при игри, в които има тъмни полутонове. Когато изберете икономичен режим, контрастът се регулира и фоновото осветление се донастройва фино за точно изображение при всекидневните офис приложения и по-ниско електропотребление.

 • Оптимизиране на времето за реакция съобразно различните изисквания към изображението

  Оптимизиране на времето за реакция съобразно различните изисквания към изображението

  SmartResponse е изключителна технология на Philips, която динамично променя времето за реакция съобразно изискванията на приложението, осигурявайки по-кратки времена за реакция за игри и видеоклипове или по-добра наситеност на цветовете за разглеждане на снимки и статични изображения.

 • SmartAccessory за персонализиране и организиране на работното място

  SmartAccessory за персонализиране и организиране на работното място

  SmartAccessory е иновационно и дружелюбно решение за лесно и гъвкаво включване на периферни устройства, като например уеб камери или канцеларски принадлежности, като работното ви място остава свободно и подредено. Той е снабден с многофункционални щипки с универсална конструкция, която се закачва за рамката на монитора и се движи нагоре и надолу или наляво и надясно за поставяне на допълнителни държачи за канцеларски принадлежности, малки периферни устройства, като уеб камери, като удобно разполага работните или лични предмети пред погледа ви и под ръка.

 • USB порт за удобно свързване на периферия

  USB порт за удобно свързване на периферия

  USB портът позволява на потребителя удобно да свързва своите мултимедийни Plug and Play устройства, например USB памет, камера, портативен твърд диск, уеб камера, PDA, принтер и много други, които имат USB връзка. Удобно разположеният USB 2.0 порт на монитора позволява на USB 2.0 сигналите да преминават до компютъра. Отбележете, че много устройства, като камери и твърди дискове, може да се нуждаят от независимо захранване, защото имат по-високи изисквания за мощност, отколкото може да предостави USB портът на монитора.

 • Голям, широк екран: пишете в чата, четете пощата си и гледайте видео на един и същи екран

  Широкият екран е с по-широко съотношение на размерите на картината с цел изобразяване на повече развлекателно или информационно съдържание - за да се забавлявате по-добре и да свършите повече работа.

 • PerfecTune ви осигурява върхово качество на LCD дисплея

  PerfecTune е водеща в отрасъла технология на Philips за изпитване и алгоритми за настройване и фино регулиране на монитори - обстоен процес, гарантиращ най-добри работни показатели на дисплея в съответствие със стандарти, четири пъти по-строги от изискванията на Microsoft Vista, за всеки излизащ от завода монитор, а не само за няколко отделни образци. Само Philips се заема с този дълъг процес за гарантиране на точното ниво на прецизност на цвета и качество на картината на всеки един нов монитор.

 • В пълна готовност за Windows Vista

  Готовите за Vista монитори на Philips са в пълна готовност за живо и вълнуващо изобразяване на тази нова, визуално изтънчена и взискателна операционна система Windows, предназначена да разшири възможностите ви за развлечение, да ви направи по-продуктивни и да ви помогне да управлявате работата си с компютъра у дома и в офиса, като правят бързо, ефикасно и лесно разглеждането, намирането и подреждането на информацията за работа или игра.

 • Безпроблемна настройка на работата на дисплея със SmartControl II

  SmartControl II е софтуер за монитори с лесен за работа графичен екранен интерфейс, който ви направлява при фината настройка на разделителната способност, калибрирането на цвета и други настройки на дисплея, включително яркост, контраст, тактова честота и фаза, позиция, RGB, бяла точка и - при моделите с вградени високоговорители - регулиране на силата на звука.

 • За вашата безопасност: корпус със забавители на пламък от космически материал

  Пластмасата поликарбонат/ABS е най-добрият и най-здрав огнеупорен материал за корпусни детайли; той е създаден и използван в космическата и автомобилната промишлености, както и за пожароизвестителни датчици, като е в съответствие с най-строгите стандарти за противопожарна безопасност.

 • Съвместимост с TCO'06 за по-добро мултимедийно изживяване

  Съвместимите с TCO'06 монитори отговарят на стандартите за безопасност, екологичност и здравословност на мултимедийните монитори, създадени от TCO - Шведската конфедерация на професионалистите; TCO'06 - най-строгият засега - съдържа изисквания за зрителна ергономичност, включително съображения за здравословна среда, както и други параметри, характеризиращи висококачествените дисплеи. Характеристиките на съвместимите с TCO'06 дисплеи трябва да отговарят или превъзхождат стандартите TCO'06 за зрителна ергономичност, вредни излъчвания и енергопотребление.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува