професионален телевизор

  професионален телевизор

  Телевизор System SmartCard

  Гамата System SmartCard предлага ефективно управление и отлично удобство за гости. Вграденият слот за разширение дава разширяемост за интерактивни системи. Телевизорът е пригоден за бъдещето и готова за цифрови приложения. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Телевизор System SmartCard

със системен разширителен слот за SmartCard

 • Разширителен слот SmartCard 3v3

  Позволява в телевизора да се инсталират оригинални декодери и контролери или такива на други производители за интеграция на компоненти по желание на клиента. Премахва нуждата от външни set-top декодери, контролери или терминали за данни. Интегрира система за приложения за външен контрол. Позволява разширения за бъдещи осъвременявания. Готов за работа с цифрови приложения.

 • Съединител Smartplug RJ12

  Съединителят Smartplug RJ12 позволява декодери и контролери, произведени от системни интегратори и други производители, да се включват в телевизора.

 • Интегриран дисплей-часовник със сигнал за събуждане и съобщения

  Вграденият дисплей-часовник, който е също и будилник, премахва нуждата от инвестиране в допълнителен часовник с кабели и свързвания в стаята. Автоматичната синхронизация за точно време чрез телетекст и запазването на настройките на будилника при отпадане на електрозахранването допълнително повишават комфорта за гостите

 • Безжичен SmartLoader за бързо клониране

  Дава възможност да се копират лесно и безжично всички настройки от програмирането на един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Съединител за външни тонколони

  Звуков съединител с усилване за лесно инсталиране на външни високоговорители (например в банята), което премахва необходимостта от инвестиране в допълнително оборудване

 • Приветствие на екрана на дисплея

  На екрана се появява приветствие при всяко включване на телевизора.

 • Ограничаване на силата на звука

  Тази функция предварително настройва работните граници на силата на звука на телевизора, като не се допуска прекалено засилване на звука с оглед да не се безпокоят съседите.

 • Блокиране панела за управление отпред

  Предотвратява неразрешен достъп до функциите на телевизора

 • Програмиране на канал за включване

  Идеално за собствени реклами или информационни канали, тъй като позволява да се показва определен канал при включване на телевизора.

 • Защитен достъп до менюто

  Осигурява защитен достъп до инсталационните и конфигурационните настройки чрез специален код или главно дистанционно управление

 • ESP™ (Програмиране на енергоспестяването, Energy Savings Programmability)

  Функцията може да се избере в менюто за настройка. Телевизорът може да се изключи автоматично след определено време на работа, спестявайки енергия и осигурявайки по-дълъг живот на изделието. Диапазонът за избор е от 0 до 99 часа.

 • Приемане на многоезичен телетекст

  Позволява на потребителите да изберат предпочитан от тях език, за който има поддръжка на азбуката от телетекст

 • Компактният и елегантен дизайн е подходящ за всяка стая

  Компактният приемник е подходящ за всяко помещение, благодарение на елегантния си дизайн и размери. Поради ограничената дълбочина на продукта може да се побере дори на рафт в библиотеката.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува