Спот осветление за вграждане

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172434716/172434716_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Спот осветление за вграждане

  Saving in style

  Тези алуминиеви външни спот лампи за вграждане на Philips предлагат функционален дизайн с енергоспестяваща светлина, качество и устойчивост. Идеални са за осветяване на алеята към гаража и са здрави като скала, така че спокойно можете да минавате върху тях с колата си. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

myGarden Спот осветление за вграждане

На пътеката, инокс 172434716 Търсене на подобни продукти

Saving in style

 • До 80% икономия на електроенергия

  До 80% икономия на електроенергия

  Philips Ecomoods Outdoor е гама от продукти на достъпна цена за външно осветление на градина, съчетаващи съвременен дизайн с най-модерните енергоспестяващи технологии. Те спестяват до 80% енергия в сравнение с традиционните светлинни източници. Резултатът е положителен колкото за планетата, толкова и за вашия бюджет – вашите пари остават в джоба ви – там, където им е мястото, година след година.

 • Усет към детайла, изработка от първокласни и елегантни материали

  Усет към детайла, изработка от първокласни и елегантни материали

  Всеки един продукт е конструиран от висококачествени компоненти и устойчиви на износване материали като лят алуминий и неръждаема стомана.

 • Изработени от устойчиви и надеждни висококачествени материали

  Изработени от устойчиви и надеждни висококачествени материали

  Направени за дълъг живот. Във всеки модел от колекцията външни осветителни тела Philips Ecomoods Outdoor са използвани висококачествени материали и компоненти, устойчиви на условията на открито.

 • IP 67, външно спот осветление в ниша

  IP 67, външно спот осветление в ниша

  Идеалните спот лампи за осветяване на пътеките в градината, алеята към гаража или вътрешния двор. Благодарение на техния висок IP индекс можете спокойно да вкарате автомобила в гаража си, без да се притеснявате от щети. Тези спот лампи са идеалното съчетание от елегантност и практичност.

 • Изключително дълъг живот на крушката

  Изключително дълъг живот на крушката

  В комплекта е включена крушка Philips с изключително дълъг експлоатационен срок, до 20 000 часа.

 • Приветливо топло бяло сияние

  Приветливо топло бяло сияние

  Philips Ecomoods Outdoor е гама осветителни тела за външно приложение, излъчващи чудесна топла и приветлива светлина. Цветът на светлината е 2700 келвина. С тяхната изобилна светлина можете да използвате външните си пространства вечер така, както желаете, и да сте спокойни, знаейки, че имате сигурност и безопасност през нощта.

 • Множество различни приложения

  Идеално външно осветление за градината, терасата, пътеката на двора или балкона, серията осветителни тела Philips Ecomoods Outdoor – стенни, стоящи и за таван – създават уютна и отпускаща атмосфера и спокойствието да виждате добре след залез слънце.

 • Стилен съвременен дизайн за вашата градина

  Съвременният дизайн на Philips Ecomoods е стилен, но без да се натрапва, красив и през деня, и през нощта, но без да доминира във вашата градина или тераса. Имате пълна гама осветителни тела, от която да изберете дизайн – няма как да не намерите нещо, което да пасва на вашия стил и вкус.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува