LCD монитор

  E2000

  пестящ място дисплей на разумна цена, за да свършите много повече

  Свършете повече работа с Philips 170S5: Чудесен, надежден, пестящ място дисплей, плюс SmartManage за дистанционно, базирано на локална мрежа управление на монитора и ниска потребявана мощност се прибавят към интелигентен дисплей на разумна цена за интелигентните предприятия. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

пестящ място дисплей на разумна цена, за да свършите много повече

 • Кратко време на реакция за великолепно възпроизвеждане на подвижни изображения

  Кратко време на реакция за великолепно възпроизвеждане на подвижни изображения

  Времето на отговор измерва скоростта за реакция на сигнала в милисекунди. Вкл./Изкл. на времето на отговор измерва времето, необходимо на екрана за преминаване от изцяло бяло до изцяло черно и обратно. Краткото време на отговор за вкл./изкл. подобрява визуализацията на текст. Времето на отговор "от сиво до сиво" измерва средното време за преход между няколко комплекта произволни нива на сивото - по-малките стойности означават по-бърз преход. По-бързото е по-добре, защото краткото време на отговор премахва видимите артефакти, които могат да влошат възприемането при гледане на бързо движещи се изображения или обекти.

 • sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB осигурява съгласуване на цветовете между дисплея и отпечатките

  sRGB е отраслов стандарт, осигуряващ възможно най-доброто съответствие между показваните на екрана цветове и цветовете на отпечатаните снимки.

 • Съвместимостта със SmartManage позволява управление на активи по локална мрежа

  SmartManage е система за наблюдение, управление и проверка на състоянието на дисплеи, както и за дистанционна поддръжка за потребители, които изпитват трудности - и всичко това изпълнено по локална мрежа.

 • Мощност на потребление под средната за класа

  Намаление на електрическата мощност, необходима за работата на устройството.

 • С възможност за ключалка против кражба "Кенсингтън" за допълнителна сигурност

  Малки отвори в корпуса на дисплея за заключващо устройство, което да фиксира дисплея към неподвижен предмет с цел допълнително предпазване от кражба.

 • SXGA, разд. способност 1280 x 1024, за по-отчетливо изображение

  При графичните монитори разделителната способност на екрана означава броя на точките (пикселите) на целия екран. Например, екран с 1280 х 1024 пиксела може да показва по 1280 отделни точки на всеки от 1024-те реда, или около 1,3 милиона пиксела.

 • Вградено електрозахранване без нужда от външни адаптери за захранване

  Вграденото електрозахранване представлява адаптер за захранване, вграден в корпуса на дисплейно устройство, който замества обемистия външен адаптер за захранване.

 • Монтажна схема на VESA за лесно монтиране на дисплея на стена

  Унифициран отраслов стандарт за монтиране на стена на информационно оборудване, установен от Video Electronics Standards Association

 • Удобно вградено отделение за бележки, картички и снимки.

  FlexiHolder е тесен процеп в горната част на монитора, в който удобно и подредено съхранявате любимите си снимки, бележки, списъци със задачи или телефонни номера на нивото на очите.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува