Стенно осветление

  Стенно осветление

  Saving in style

  Тази сива външна лампа за стена Philips хвърля изобилна топла бяла светлина, насочена надолу. Идеална е за осветяване на градината, пътеката в двора или терасата. Изработена е от лят алуминий. Елегантна и дискретна конструкция, която няма да наруши хармонията във вашите открити пространства.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Saving in style

Доближете се до природата и се наслаждавайте на живота си на открито

 • Лесно инсталиране

  Лесно инсталиране

  Инсталирането на осветително тяло е трудно, понякога, но с Ecomoods за монтаж на открито може да сте сигурни, че са положени сериозни усилия за опростяване на монтажа за ваше улеснение. Този продукт се доставя заедно с ключ, който да използвате при монтажа.

 • До 80% икономия на електроенергия

  До 80% икономия на електроенергия

  Philips Ecomoods Outdoor е гама от продукти на достъпна цена за външно осветление на градина, съчетаващи съвременен дизайн с най-модерните енергоспестяващи технологии. Те спестяват до 80% енергия в сравнение с традиционните светлинни източници. Резултатът е положителен колкото за планетата, толкова и за вашия бюджет - вашите пари остават в джоба ви - там, където им е мястото, година след година.

 • Усет към детайла, изработка от първокласни и елегантни материали

  Усет към детайла, изработка от първокласни и елегантни материали

  Всеки един продукт е конструиран от висококачествени компоненти и устойчиви на износване материали като лят алуминий и неръждаема стомана.

 • Изработени от устойчиви и надеждни висококачествени материали

  Изработени от устойчиви и надеждни висококачествени материали

  Направени за дълъг живот. Във всеки модел от колекцията външни осветителни тела Philips Ecomoods Outdoor са използвани висококачествени материали и компоненти, устойчиви на условията на открито.

 • IP 44, проектирано за използване на открито

  IP 44, проектирано за използване на открито

  Защитата IP44 означава, че са проектирани за използване на открито, така че можете да сте сигурни, че външните осветителни тела Ecomoods Outdoor ще осветяват градината ви и в дъжд, и в сняг, и в сухо време.

 • Изключително дълъг живот на крушката

  Изключително дълъг живот на крушката

  В комплекта е включена крушка Philips с изключително дълъг експлоатационен срок, до 20 000 часа.

 • Приветливо топло бяло сияние

  Приветливо топло бяло сияние

  Philips Ecomoods Outdoor е гама осветителни тела за външно приложение, излъчващи чудесна топла и приветлива светлина. Цветът на светлината е 2700 келвина. С тяхната изобилна светлина можете да използвате външните си пространства вечер така, както желаете, и да сте спокойни, знаейки, че имате сигурност и безопасност през нощта.

 • Множество различни приложения

  Идеално външно осветление за градината, терасата, пътеката на двора или балкона, серията осветителни тела Philips Ecomoods Outdoor - стенни, стоящи и за таван - създават уютна и отпускаща атмосфера и спокойствието да виждате добре след залез слънце.

 • Стилен съвременен дизайн за вашата градина

  Съвременният дизайн на Philips Ecomoods е стилен, но без да се натрапва, красив и през деня, и през нощта, но без да доминира във вашата градина или тераса. Имате пълна гама осветителни тела, от която да изберете дизайн - няма как да не намерите нещо, което да пасва на вашия стил и вкус.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува