Стенно осветление

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/169048716/169048716_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Стенно осветление

  Saving in style

  С акцент върху архитектурния стил и качеството, тази сива външна лампа за стена Philips с прави линии и изчистен силует излъчва модерна елегантност. Тя украсява градината или терасата с първокласния си дизайн и създава уют, който ви изкушава да останете по-дълго на открито. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

myGarden Стенно осветление

Игрална зала, сиво 169048716 Търсене на подобни продукти

Saving in style

Доближете се до природата и се наслаждавайте на живота си на открито

 • Лесно инсталиране

  Лесно инсталиране

  Инсталирането на осветително тяло е трудно понякога, но с тази външна лампа Philips може да сте сигурни, че са положени сериозни усилия за опростяване и улесняване на монтажа. Този продукт се доставя заедно с ключ, който да използвате при монтажа.

 • До 80% икономия на електроенергия

  До 80% икономия на електроенергия

  Лампите за използване на открито от Philips са гама от продукти на достъпна цена за външно осветление на градина, съчетаващи съвременен дизайн с най-модерните енергоспестяващи технологии. Те спестяват до 80% енергия в сравнение с традиционните светлинни източници. Резултатът е положителен колкото за планетата, толкова и за вашия бюджет – вашите пари остават в джоба ви – там, където им е мястото, година след година.

 • Усет към детайла, изработка от първокласни и елегантни материали

  Усет към детайла, изработка от първокласни и елегантни материали

  Всеки един продукт е конструиран от висококачествени компоненти и устойчиви на износване материали като лят алуминий и неръждаема стомана.

 • Изработени от устойчиви и надеждни висококачествени материали

  Изработени от устойчиви и надеждни висококачествени материали

  Направени за дълъг живот. Във всеки модел от колекцията външни осветителни тела Philips са използвани висококачествени материали и компоненти, устойчиви на условията на открито.

 • IP 44, проектирано за използване на открито

  IP 44, проектирано за използване на открито

  Защитата IP44 означава, че са проектирани за използване на открито, така че можете да сте сигурни, че външните осветителни тела ще осветяват градината ви и в дъжд, и в сняг, и в сухо време.

 • Изключително дълъг живот на крушката

  Изключително дълъг живот на крушката

  В комплекта е включена крушка Philips с изключително дълъг експлоатационен срок, до 20 000 часа.

 • Приветливо топло бяло сияние

  Приветливо топло бяло сияние

  Осветителните тела за използване на открито на Philips е гама осветителни тела за външно приложение, излъчващи чудесна топла и приветлива светлина. Цветната температура на светлината е 2700 келвина. С тяхната изобилна светлина можете да използвате външните си пространства вечер така, както желаете, и да сте спокойни, знаейки, че сте защитени и в безопасност през нощта.

 • Множество различни приложения

  Идеално външно осветление за градината, терасата, пътеката на двора или балкона, серията осветителни тела Philips – стенни, стоящи и за таван – създават уютна и отпускаща атмосфера и спокойствието да виждате добре след залез слънце. Също така ви дава сигурността, че можете да виждате спокойно по тъмно.

 • Стилен съвременен дизайн за вашата градина

  Съвременният дизайн на Philips е стилен, но без да се натрапва, красив и през деня, и през нощта, но без да доминира във вашата градина или тераса. Имате пълна гама осветителни тела, от която да изберете дизайн – няма как да не намерите нещо, което да пасва на вашето външно пространство и вкус.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува