Телевизори

  Получете повече от гледането

  Този 15-инчов телевизор предлага качествена картина с висок контраст и без изкривявания със стерео звук Incredible Surround. Другите екстри включват Интелигентен телетекст и удобни портове отпред за свързване на слушалки, камкордер или игрови устройства. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Получете повече от гледането

с Crystal Clear

 • Технологията на кинескопите Real Flat™ прави изображението като живо

  По-плоският кинескоп осигурява по-широк ъгъл на гледане и намалява до минимум отраженията, осигурявайки възможно най-доброто изображение.

 • Crystal Clear подобрява дълбочината на образа

  Съчетавайки такива подобрения на картината, като Contrast Plus и подобрение на цветовете, Crystal Clear увеличава дълбочината на образа.

 • Incredible Surround™ за по-голямо наслаждение от звука

  Incredible Surround™ е аудио технология от Philips, която рязко увеличава звуковото поле, за да ви потопи в аудиото. Като използва най-модерно електронно изместване на фазата, Incredible Surround™ смесва звуци отляво и отдясно така, че да разшири виртуалното разстояние между двата високоговорителя. Това по-широко раздалечаване усилва многократно стерео ефекта и създава по-естествено звуково измерение. Incredible Surround™ ви дава възможност да изпитате пълен обемен звук с по-голяма дълбочина и широчина на звука, без да използвате допълнителни високоговорители.

 • Smart Picture и Интелигентен звук, за да гледате по собствения си вкус

  Предварително настроените режими на Philips за Smart Picture и Интелигентен звук ви дават пряк достъп само с един бутон на дистанционното. Можете да изберете оптимизирани настройки на картината и звука за различните им режими.

 • Телетекстът е богат източник на информация

  Телетекст е система за комуникация, поддържана от повечето разпространители на програми в Европа, която предлага богато разнообразие от информация. Тази информация може да се наблюдава само на телевизор, снабден с телетекстен декодер.

 • Преден стерео AV и слушалки за бърза и лесна връзка

  Предният извод за свързване на AV и слушалки прави много по-удобно свързването на външни устройства, като аудио оборудване, игри и видео камери. Това е един лесен начин да се наслаждавате на допълнително звуково усещане или да се потопите изцяло в перипетиите на играта.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува