Плосък телевизор

  Плосък телевизор

  Получете повече от гледането

  Ето един LCD телевизор, който не само подобрява декора на вашия дом с европейския си стил и елегантен дизайн, но ви осигурява и великолепни аудио-визуални преживявания с технологията Crystal Clear III и обемен звук Incredible Surround™. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Получете повече от гледането

с Crystal Clear III

 • Компонентно видео с прогресивно сканиране за оптимално качество на образа

  Компонентно видео с прогресивно сканиране за оптимално качество на образа

  Прогресивното сканиране удвоява вертикалната разделителна способност на изображението, в резултат на което се получава забележимо по-контрастна картина. Вместо да се изпрати на екрана първо кадър с нечетните редове, следван от кадър с четните редове, и двата кадъра се изписват едновременно. Мигновено се създава пълно изображение, с използване на максималната разделителна способност. При такава скорост очите ви възприемат по-контрастна картина, без редова структура.

 • LCD WXGA дисплей с висока разделителна способност, 1024x768p

  Този XGA дисплей с най-съвременна технология на LCD екрана има широкоекранна HD разделителна способност от 1024x768 пиксела. С нея се получават прекрасни изображения с прогресивно сканиране без трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Живото и рязко изображение ще ви достави повече удоволствие при гледане.

 • Crystal Clear III за естествени изображения с подобрено качество

  Crystal Clear III съчетава цяла гама подобрения, за да осигури по-добра картина. Те включват 2D гребенчат филтър, динамичен контраст, разпъване на синьото и подсилване на зеленото, за да можете винаги да получавате най-естествено изглеждащите цветове.

 • Incredible Surround™ за по-голямо наслаждение от звука

  Incredible Surround е аудио технология от Philips, която рязко увеличава звуковото поле, за да ви потопи в аудиото. Като използва най-модерно електронно изместване на фазата, Incredible Surround смесва звуци отляво и отдясно така, че да разшири виртуалното разстояние между двата високоговорителя. Това по-широко раздалечаване усилва многократно стерео ефекта и създава по-естествено звуково измерение. Incredible Surround ви дава възможност да изпитате пълен обемен звук с по-голяма дълбочина и широчина на звука, без да използвате допълнителни високоговорители.

 • Компактен и елегантен дизайн, който подхожда на всяка стая

  Този стил в дизайна подчертава един елегантен, компактен изглед, пести време и се вписва навсякъде.

 • Smart Picture и Интелигентен звук, за да гледате по собствения си вкус

  Предварително настроените режими на Philips за Smart Picture и Интелигентен звук ви дават пряк достъп само с един бутон на дистанционното. Можете да изберете оптимизирани настройки на картината и звука за различните им режими.

 • 1000 страници хипертекст за незабавен бърз достъп до телетекст

  Телетекстът е общоприета система, използвана от повечето разпространители. Функцията с 1000 страници интелигентен текст ви предлага изключително бърз достъп до информацията при смяна на страниците.

 • Вход HDMI за изцяло цифрова HD връзка с един кабел

  HDMI представлява цифрова RGB връзка от източника към екрана без компресиране. Чрез премахване на преобразуването в аналогов сигнал тя осигурява абсолютно чисто изображение. Непромененият сигнал намалява трептенето и води до по-чиста картина. HDMI осъществява интелигентно предаване от устройството-източник на изображение с най-високата разделителна способност. HDMI входът е напълно обратно съвместим с DVI източници, но включва и цифров звук. HDMI използва защита срещу копиране HDCP.

 • PC входът ви позволява да използвате телевизора и като компютърен монитор

  С PC входа можете да свържете телевизора към компютър и да го използвате като компютърен монитор.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува