BlueVision Moto

Предни светлини за мотоциклети

  BlueVision Moto

  Предни светлини за мотоциклети

  Карайте със стил

  Открийте Philips BlueVision Moto със съвършен син ксенонов ефект. Авангардната технология от Philips Gradient Coating™ създава стилен ксенонов ефект във фара и излъчва мощна 3700 K ярка бяла светлина върху пътя. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

BlueVision Moto Предни светлини за мотоциклети

Тип крушка: H4, Опаковка от: 1, 12 V, 60/55 W 12342BVUBW Търсене на подобни продукти

Карайте със стил

Ксенон съвършен ефект

 • Лампите за мотоциклети на Philips са направени от висококачествено кварцово стъкло

  Лампите за мотоциклети на Philips са направени от висококачествено кварцово стъкло

  UV-кварцовото стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и силно устойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира опасността от експлозия. Крушките на Philips от кварцово стъкло (спирални 2650 ºC и стъклени 800 ºC) са в състояние да издържат на тежък термичен шок. С възможност за повишено налягане вътре в крушката UV-кварцовото стъкло е в състояние да генерира по-мощна светлина.

 • Изцяло хомологирана одобрена за пътната мрежа лампа

  Изцяло хомологирана одобрена за пътната мрежа лампа

  Philips BlueVision Moto са напълно хомологирани за законна употреба на пътя и безопасно каране.

 • 3700 K ярка бяла светлина на пътя

  С бяла светлина от 3700 K лампите BlueVision Moto осигуряват по-голяма видимост на пътя и уникален ефект в оптиката, който ви позволява да се отличавате от останалите водачи.

 • Спазване на високите стандарти за качество на ECE хомологацията

  Philips Automotive е посветен в производството на най-добри в класа си продукти и услуги в пазара на производители на оригинално оборудване. Нашите продукти са произведени от висококачествени материали и са тествани според най-високите стандарти за увеличаване на безопасността и комфорта при шофиране на нашите клиенти. Цялата ни продукция е щателно тествана, контролирана и сертифицирана (ISO 9001, ISO 14001 и QSO 9000) в съответствие с най-високите стандарти на ECE.

 • Philips е изборът на основните производители на мотоциклети.

  В продължение на 100 години Philips е на челно място в осветителната индустрия за автомобили, въвеждайки технологични иновации, които са се превърнали в стандарт за съвременните автомобили. Днес, една на всеки две коли в Европа и една на три в световен мащаб са оборудвани с осветление от Philips.

 • Стилен син ксенонов ефект в предните светлини

  Philips BlueVision Moto са проектирани за водачи, които търсят стилен ефект за предните си светлини. Благодарение на уникалната технология Gradient Coating™, използвана за лампите ни за мотоциклети, те предоставят син ксенонов ефект, който не се постига с други халогенни лампи за предни светлини.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува