1

WhiteVision

крушка за предни фарове на кола

  -{discount-percentage}%

  WhiteVision

  крушка за предни фарове на кола

  Безопасността никога не е изглеждала толкова привлекателно

  Philips WhiteVision lamps add an intense white Xenon look to your car headlights for a premium driving experience at night. The increased brightness with 40% whiter light makes WhiteVision the perfect combination of style and safety. Вижте всички предимства

 • Безопасността никога не е изглеждала толкова привлекателно

  Play Pause

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безопасността никога не е изглеждала толкова привлекателно

Philips WhiteVision lamps add an intense white Xenon look to your car headlights for a premium driving experience at night. The increased brightness with 40% whiter light makes WhiteVision the perfect combination of style and safety. Вижте всички предимства

WhiteVision крушка за предни фарове на кола

Тип крушка: H1, Опаковка от: 1, 12 V, 55 W, Стил 12258WHVB1 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

Безопасността никога не е изглеждала толкова привлекателно

Наситен бял ксенонов ефект

 • Philips е изборът на основните производители на автомобили

  Philips е изборът на основните производители на автомобили

  В продължение на 100 години Philips е на челно място в осветителната индустрия за автомобили, въвеждайки технологични иновации, които са се превърнали в стандарт за съвременните автомобили. Днес, една на всеки две коли в Европа и една на три в световен мащаб са оборудвани с осветление от Philips.

 • 100% одобрено за пътната мрежа, 100% наситена бяла светлина

  WhiteVision е сертифицирана по ECE и е първата одобрена за пътната мрежа наситена бяла светлина. Тя ви осигурява първокласна висока видимост без да компроментира безопасността, заслепявайки автомобила пред вас.

 • Първокласно шофьорско изживяване с наситено бял Xenon ефект

  Надминавайки всички сини крушки за автомобил на пазара, предните фарове на Philips WhiteVision са правилният избор за шофьори, които имат желание да шофират със стил, без да правят компромиси с безопасността. С висока цветова температура и стилна бяла фасунга, WhiteVision е най-добрата актуализация за вашите главни фарове. Патентованата от Phlilips технология за покрития от трето поколение е един еволюционен шедьовър, който превръща WhiteVision в първия преден фар с истински бяла светлина.

 • Най-добър клас срок на експлоатация за удължено удоволствие при шофиране

  Светлините WhiteVision на Philips са проектирани за по-голяма издръжливост. Предоставят ви дълъг живот от 450 часа*. Това е значително повече от конкурентните предложения. Ще се радвате на по-малко смени и по-добро съотношение на качество и цена. (*H4 и H7, тествани на 13,2 V стандартно напрежение)

 • Отчетлив лъч с интензивна бяла светлина

  С до 3700 Келвина и интензивна бяла светлина, предните фарове на Philips WhiteVision осветяват пътя пред вас с отчетлива бяла светлина, която незабавно елиминира тъмнината. Първокласна светлина за първокласно шофьорско изживяване.

 • По-добър контраст за подобрена видимост и по-безопасно шофиране

  Бялата светлина с максимална цветова температура от 3700 келвина помага предните ви фарове да отразяват по-добре пътните маркировки и знаци. По-белият нюанс на светлината ви държи концентрирани през нощта, за да се насладите на по-комфортно изживяване при нощно шофиране.

 • Лампите за автомобили на Philips са много устойчиви

  Kварцовото UV стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и силно устойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира риска от ранна повреда. Лампите за автомобили с кварцово UV стъкло на Philips позволяват повишено налягане във вътрешността на лампата, за да се генерира по-мощна светлина и удължен срок на експлоатация.

 • До 60% повече светлина за максимална видимост

  До 60% по-добро светлоотдаване, което ви прави по-забележими сред останалите участници в движението. Повишава безопасността, като ви осигурява повече време за реакция на потенциални рискове.

 • Бял ксенонов ефект за изтънчен вид

  WhiteVision придава на фаровете на вашата кола първокласния вид, който притежава всеки изтънчен автомобил.

Вижте всички спецификации
 • В сравнение със стандартните халогенни лампи
 • *Приложението се различава според вида лампа

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува