1
Автомобилно осветление

LongLife

Конвенционални интериорни и сигнални

  LongLife

  Конвенционални интериорни и сигнални

  Шофирайте внимателно

  Уморихте ли се постоянно да сменяте вашите сигнални и интериорни крушки? С удължен срок на експлоатация LongLife е изборът за шофьори, които търсят свеждане до минимум на поддръжката на техните превозни средства. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LongLife Конвенционални интериорни и сигнални

Тип крушка: PS19W, Опаковка от: 1, 12 V, 19 W 12085LLC1 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

Шофирайте внимателно

Удължен срок на експлоатация

 • Philips е изборът на основните производители на автомобили

  Philips е изборът на основните производители на автомобили

  В продължение на 100 години Philips е на челно място в осветителната индустрия за автомобили, въвеждайки технологични иновации, които са се превърнали в стандарти за съвременните автомобили. Днес, една на всеки две коли в Европа и една на три в световен мащаб са оборудвани с осветление от Philips

 • Широка гама от лампи от 12 V, за да отговарят на всички функции

  Широка гама от лампи от 12 V, за да отговарят на всички функции

  Коя 12 V лампа за кое приложение? Предложението на Philips Automotive включва всички специфични функции за автомобила: светлини за регистрационен номер, светлини за задна позиция/паркиране, светлини за жабка, вътрешна сигнализация, предни светлини за паркиране.

 • Спазване на висококачествените стандарти на ECE хомологацията

  Автомобилните продукти и услуги на Philips се считат за най-добри в класа си на пазара на производители на оригинално оборудване и на пазара на резервни части. Произведени от висококачествени продукти и тествани според най-високите спецификации, нашите продукти са проектирани за увеличаване на безопасността и комфорта при шофиране на нашите клиенти. Цялата ни продуктова гама е внимателно тествана, контролирана и сертифицирана (ISO 9001, ISO 14001 и QSO 9000) съгласно най-високите изисквания на ЕСЕ. С две думи – това е качество, на което можете да се доверите.

 • Удължен срок на експлоатация за по-добра стойност

  Сигналните и интериорните крушки LongLife са най-добрия избор за шофьори, които търсят оптимална стойност. Повишеният им експлоатационен живот, заедно с устойчивостта на топлина и вибрации гарантират дълго и безпроблемно шофиране.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува