1

Ultinon LED

светлинна крушка за мъгла за автомобил

  -{discount-percentage}%

  Ultinon LED

  светлинна крушка за мъгла за автомобил

  Следващото ниво бяла светлина

  LED фаровете Ultinon на Philips за мъгла ви позволяват да преживеете ново ниво на яркост: стилна бяла светлина до 6200 K с висока производителност на лъча. Подобрено напасване и компактен дизайн благодарение на вградената електроника. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Следващото ниво бяла светлина

LED фаровете Ultinon на Philips за мъгла ви позволяват да преживеете ново ниво на яркост: стилна бяла светлина до 6200 K с висока производителност на лъча. Подобрено напасване и компактен дизайн благодарение на вградената електроника. Вижте всички предимства

Ultinon LED светлинна крушка за мъгла за автомобил

LED-FOG [~H8/H11/H16], 6200 K, До 160% по-ярка светлина, Компактен дизайн за по-добро пасване 11366ULWX2 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

Следващото ниво бяла светлина

Компактен и ярък бял светодиод

Получете до 160% по-ярка светлина за превъзходна видимост

Шофирането в мъгла е изискващо, така че трябва да разчитате на вашите фарове за мъгла. Предното и периферното зрение са от значение за подобряване на вашата способност за шофиране за по-безопасно шофиране. С технологията SafeBeam светодиодните фарове за мъгла за автомобили Philips X-treme Ultinon подобряват вашата видимост до 160%. След като веднъж усетите ефекта, наподобяващ дневно осветление, винаги ще предпочетете светодиодите. Колкото повече виждате, толкова по-добре се представяте, по-бързо реагирате и в толкова по-голяма безопасност се намирате. Така че не оставяйте тъмнината да спечели, изберете Philips и започнете да шофирате през нощта с по-голяма увереност и контрол.

6200 келвина цветна температура за чистобяла светлина

С висока цветна температура до 6200 келвина светодиодните фарове за мъгла Philips Ultinon произвеждат ярък бял лъч, наподобяващ дневна светлина. С по-ясна видимост ще можете по-добре да разпознавате препятствия и да изберете перфектната линия на шофиране. А тъй като не е необходимо да се напрягате, за да видите терена отпред, ярките светлини правят нощното каране по-комфортно и вълнуващо.

Издръжливи светодиодни крушки за автомобили с по-дълъг експлоатационен живот

Искате ярки и стилни фарове за мъгла, но не искате да сменяте изгорели крушки. Това е главният минус на обикновените фарове за мъгла – колкото по-мощна е светлината, толкова по-кратък е нейният живот. Светодиодите са много по-трайни и светодиодните продукти Philips Ultinon със система за управляване на топлината AirFlux показват изключителна издръжливост – с продължителност на експлоатационния живот до 8 години.

Лесно инсталиране благодарение на вградена електроника

Светодиодът Philips Ultinon използва чисто нов дизайн на крушката, интегриращ електроника на драйверна кутия в корпуса. Драйвърната кутия е мозъкът на светодиода: тя управлява функционални аспекти, като ватова мощност и светлоотдаване. Много други светодиодни модернизирани решения на пазара имат драйверна кутия, външна за корпуса на светодиода. Светодиодът Philips Ultinon я интегрира директно в корпуса, за да създаде оптимизиран дизайн, използвайки минимално пространство. Оптимизираният размер на светодиода е ключов, тъй като някои от оптиките са много малки. Светодиодът Philips Ultinon с компактния си дизайн е подходящ за широка гама модели на автомобили и може лесно да бъде инсталиран от специалисти механици.

Автомобилно осветление Philips от най-високия клас

Усъвършенстваното в технологичен аспект осветление от Philips е известно в автомобилната индустрия и е част от нея вече 100 години. Продуктите с качество от автомобилен клас Philips са проектирани и разработени съгласно стриктни процеси за контрол на качеството (включително приложимите ISO стандарти), което води до все по-висок стандарт в производството. Главните производители на автомобили избират лампи Philips, тъй като купувайки Philips, те купуват качество. Получавате мощна ярка светлина и прецизен лъч. Получавате елегантен стил. Насладете се на по-безопасно и по-плавно шофиране.

Лесен монтаж и съвместимост с много автомобилни модели

Проектирани за лесен монтаж в съвместими автомобили, шофьорите с опит в обслужването ще могат да надстроят съвместимите фарове с лекота. Въпреки това препоръчваме специалист механик да монтира вашите нови светодиодни фарове Philips – това би гарантирало незабавното им използване. Въпреки че тези фарове са съвместими с широка гама модели автомобили, не се поддържат всички видове автомобили.

Вижте всички спецификации
 • Единствено вие носите отговорността да гарантирате, че светодиодните светлини отговарят на приложимите законови изисквания.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува