1
Автомобилно осветление

Ultinon LED

светлинна крушка за мъгла за автомобил

  Ultinon LED

  светлинна крушка за мъгла за автомобил

  Следващото ниво бяла светлина

  LED фаровете Ultinon на Philips за мъгла ви позволяват да преживеете ново ниво на яркост: стилна бяла светлина до 6200 K с висока производителност на лъча. Подобрено напасване и компактен дизайн благодарение на вградената електроника. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Следващото ниво бяла светлина

LED фаровете Ultinon на Philips за мъгла ви позволяват да преживеете ново ниво на яркост: стилна бяла светлина до 6200 K с висока производителност на лъча. Подобрено напасване и компактен дизайн благодарение на вградената електроника. Вижте всички предимства

НОВО

Ultinon LED светлинна крушка за мъгла за автомобил

LED-FOG [~H8/H11/H16], 6200 K, До 160% по-ярка светлина, Компактен дизайн за по-добро пасване 11366ULWX2 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

Следващото ниво бяла светлина

Компактен и ярък бял светодиод

 • Получете до 160% по-ярка светлина за превъзходна видимост

  Шофирането в мъгла е изискващо, така че трябва да разчитате на вашите фарове за мъгла. Предното и периферното зрение са от значение за подобряване на вашата способност за шофиране за по-безопасно шофиране. С технологията SafeBeam светодиодните фарове за мъгла за автомобили Philips X-treme Ultinon подобряват вашата видимост до 160%. След като веднъж усетите ефекта, наподобяващ дневно осветление, винаги ще предпочетете светодиодите. Колкото повече виждате, толкова по-добре се представяте, по-бързо реагирате и в толкова по-голяма безопасност се намирате. Така че не оставяйте тъмнината да спечели, изберете Philips и започнете да шофирате през нощта с по-голяма увереност и контрол.

 • 6200 келвина цветна температура за чистобяла светлина

  С висока цветна температура до 6200 келвина светодиодните фарове за мъгла Philips Ultinon произвеждат ярък бял лъч, наподобяващ дневна светлина. С по-ясна видимост ще можете по-добре да разпознавате препятствия и да изберете перфектната линия на шофиране. А тъй като не е необходимо да се напрягате, за да видите терена отпред, ярките светлини правят нощното каране по-комфортно и вълнуващо.

 • Издръжливи светодиодни крушки за автомобили с по-дълъг експлоатационен живот

  Искате ярки и стилни фарове за мъгла, но не искате да сменяте изгорели крушки. Това е главният минус на обикновените фарове за мъгла – колкото по-мощна е светлината, толкова по-кратък е нейният живот. Светодиодите са много по-трайни и светодиодните продукти Philips Ultinon със система за управляване на топлината AirFlux показват изключителна издръжливост – с продължителност на експлоатационния живот до 8 години.

 • Лесно инсталиране благодарение на вградена електроника

  Светодиодът Philips Ultinon използва чисто нов дизайн на крушката, интегриращ електроника на драйверна кутия в корпуса. Драйвърната кутия е мозъкът на светодиода: тя управлява функционални аспекти, като ватова мощност и светлоотдаване. Много други светодиодни модернизирани решения на пазара имат драйверна кутия, външна за корпуса на светодиода. Светодиодът Philips Ultinon я интегрира директно в корпуса, за да създаде оптимизиран дизайн, използвайки минимално пространство. Оптимизираният размер на светодиода е ключов, тъй като някои от оптиките са много малки. Светодиодът Philips Ultinon с компактния си дизайн е подходящ за широка гама модели на автомобили и може лесно да бъде инсталиран от специалисти механици.

 • Автомобилно осветление Philips от най-високия клас

  Усъвършенстваното в технологичен аспект осветление от Philips е известно в автомобилната индустрия и е част от нея вече 100 години. Продуктите с качество от автомобилен клас Philips са проектирани и разработени съгласно стриктни процеси за контрол на качеството (включително приложимите ISO стандарти), което води до все по-висок стандарт в производството. Главните производители на автомобили избират лампи Philips, тъй като купувайки Philips, те купуват качество. Получавате мощна ярка светлина и прецизен лъч. Получавате елегантен стил. Насладете се на по-безопасно и по-плавно шофиране.

 • Лесен монтаж и съвместимост с много автомобилни модели

  Проектирани за лесен монтаж в съвместими автомобили, шофьорите с опит в обслужването ще могат да надстроят съвместимите фарове с лекота. Въпреки това препоръчваме специалист механик да монтира вашите нови светодиодни фарове Philips – това би гарантирало незабавното им използване. Въпреки че тези фарове са съвместими с широка гама модели автомобили, не се поддържат всички видове автомобили.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува